Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa veche din caramida. Ce recomandare imi puteti da pentru izolarea pardoselii in bucatarie?


Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul unei case vechi din caramida, cu fundatie, la care nu exista beci, unde la bucatarie a fost turnata din constructie o placa subtire de beton peste pamant.


Betonul fiind acoperit cu smoala, iar deasupra au fost puse grinzi de lemn, dusumea si parchet din lemn masiv. Am scos parchetul si am gasit unele grinzi putrede, stratul de smoala pe alocuri sfaramat, iar placa de beton arata ca si cum nu ar fi uscata. Ce recomandare imi puteti da pentru izolarea pardoselii in bucatarie?

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Casa veche din caramida. Ce recomandare imi puteti da pentru izolarea pardoselii in bucatarie?


Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Miss in iunie 19th, 2012

Tata! daca vrei sa-ti pui gresie este ok.,dar tine rece iarna mai ales la tara.La urba fa in asa fel si repeta acelasi sistem cu smoala si pardoseala de lemn,fiind el si placi de pal,este cel mai bun termoizolant.Se poate pune parchet deasupra s-au linoleum etc.etc.

arhipura in septembrie 10th, 2012

Sa o luam treptat.
Pentru o pardoseala din dusumea nu era necesar acea placa din beton.Se putea doar compacta pamantul , adaugat un strat de nisip si grinzile pe ce sunt prinse scandurile(dusumeaua)puse pe acest nisip.

Daca vreti sa pastrati acea placa din beton puteti sa o termoizolati cu placi din polistiren de 3cm , se mai toarna o sapa de 5 cm si deasupra puteti pune atat polistiren cat si gresie.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii