Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Crap la cuptor pregatit ca la tara


crap preparat la cuptor



Ingrediente crap la cuptor:


– 1 crap
– 1 ceasca ulei
– 1 cana de apa
– 6 rosii
– 2-3 catei de usturoi
– 1 legatura de patrunjel
– sare, piper

Preparare crap la cuptor:

Se curata crapul, se spala, se taie felii cam de 3 cm grosime, se presara cu sare, piper si se da la cuptorul incins intr-o tava unsa cu ulei. Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava. Se rumeneste pe ambele parti.
In timp ce crapul sta la cuptor se pregateste sosul.


Se curata rosiile de pielite si se toaca marunt. Se adauga sare si piper dupa gust, usturoiul si patrunjelul tocate marunt. Se pune sosul la fiert intr-un vas cu putin ulei pentru 20 de minute.
Feliile de crap rumenite se scot pe un platou si se acopera cu sosul de rosii.
Se intelege ca la acest fel de mancare nu poate lipsi mamaliguta.


Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii