Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sufleu de caise, reteta


sufleu caise



Ingrediente pentru reteta sufleu de caise:


– 1 kg de caise;
– 3 oua;
– 250 g zahar;
– coaja de lamaie, esenta de rom;

Preparare sufleu de caise:

Caisele spalate si fara samburi se dau pe razatoarea mare.
Galbenusurile se freaca cu 200 g zahar. Se adauga caisele, coaja de lamaie rasa, esenta de rom, dupa gust, albusurile batute spuma cu 50 g zahar.
Compozitia obtinuta se toarna intr-un vas de yena uns cu unt si se da la cuptorul incins, pentru 30 minute la foc potrivit.


Cand este gata, sufleul se pudreaza cu zahar. Se serveste cald.
Sufleul va fi la fel de bun daca veti inlocui caisele din reteta cu piersici.

E bine sa stiti despre caise ca:

– sunt fructele ideale in perioadele de examene, deoarece stimuleaza gandirea.
– pot fi pastrate in congelator pe timp de iarna.
– compotul de caise baut in cura de 10 zile diminueaza durerile reumatismale si da o culoare placuta tenului.


Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii