Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Nu stiu cum sa asez mobila in dormitor


Buna ziua, as dori sa-mi mobilez dormitorul si nu stiu exact cum sa asez mobila. Dimensiunile camerei sunt 3.96 x 3.5. Pe latura mai lunga se afla fereastra, iar pe cea scurta usa. Distanta peretelui unde se afla usa este de 2.4. Mentionez ca mi-ar placea un pat cu saltea, dulap pentru haine (cu sine) si televizorul sa fie tot in aceasta camera. Multumesc din suflet.


Intrebare de la Magdolna, pe adresa redactiei: Nu stiu cum sa asez mobila in dormitor.


Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in februarie 9th, 2016

Buna, Magdolna!

Sunt convinsa ca nu va fi greu sa gasesti configuratia ideala a mobilierului in dormitorul pe care il amenajezi, insa mi-ar fi mai simplu sa te ajut cu niste pareri/idei/sugestii daca as avea o schita a camerei. Ne-o poti trimite la andrei@casadex.ro, noi o vom atasa mai jos, intr-uncomentariu si apoi te vom ajuta sa gasesti solutia la problema ta :)

Victoria in februarie 10th, 2016

Multumim pentru schita trimisa pe adresa redactiei, Magdolna!

In opinia mea, ai trei optiuni pentru integrarea dressingului si a unui televizor in decorul camerei:

1. Sa renunti la ideea de dressing cu usi glisante si sa realizezi, la comanda, un dulap mare, cu usi, prevazut cu spatiu pentru tv in centru. Ceva in acest gen: http://www.egelasta.com/recurso/articulo/213.jpg

2. Sa gasesti un producator de mobilier care sa-ti poata realiza un dressing cu usi glisante conceput astfel incat televizorul sa poata fi montat pe una dintre usile acestuia. Ca aici: http://img.homeportfolio.com/cms/123708/original.jpg

3. Sa montezi dressingul pe peretele din dreapta patului, asa cum apare in schita, pastrand peretele cu usa de acces in dormitor pentru montarea televizorului.

Catalin in iunie 3rd, 2017

buna ziua..as vrea sa imi asez mobila in dormitor si nu stiu cum. camera e de 3.70×4.00..usa si ferestra e pe partea cea lunga…. vreau ceva mai modern.. vreau pat si dulap separat, televizorul pe perete.
Multumesc!

Victoria in iunie 4th, 2017

Buna, Catalin!

te rog sa ne trimiti schita dormitorului tau in care sa fie specificate toate dimensiunile exacte la andrei@casadex.ro si sa ne spui daca ai cumparat deja mobila sau inca nu. Noi vom atasa schita mai jos, intr-un comentariu si apoi voi reveni cu o sugestie de amenajare pentru tine :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii