Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Baia noastra este uscata, la vecin peretele e umed


Buna ziua. Locuiesc intr-o casa care este impartita in doua apartamente. Apartamentul meu este in renovare totala. Am amenajat o baie care se invecineaza cu camera de zi a vecinului. Baia este complet noua si nu am folosit-o. Mentionez ca este izolata in partea de jos cu folie si un fel de vopsea pentru impermeabilizare. Baia se situeaza in mijlocul apartamentului. Nivelul intregii case (pardoselii) este la cca 20 cm fata de sol.
In zilele acestea a plouat foarte tare. Vecinul a venit la noi spunandu-ne ca s-a umezit peretele dansului – care se invecineaza cu baia noastra. Numai jos pe o inaltime de cca 10-15 cm, restul peretilor fiind uscati.
La noi este uscat complet si in baie. In afara casei insa este un loc unde s-a adunat multa apa (in urma ploilor). Spuneti-mi va rog care ar putea fi cauza faptului ca este umed in mijlocul casei, restul peretilor fiind uscati? Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Ofelia, pe adresa redactiei: Baia noastra este uscata, la vecin peretele e umed.


Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii