Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa renovez casa batraneasca din Dambovita sau sa fac alta noua?


Buna ziua. Sunt din Pitesti, dar detin si o casa batraneasca veche de 50 ani in judetul Dambovita. Vreau sa-mi vand apartamentul din Pitesti si sa ma mut in acea zona. Intrebarea mea este: Sa renovez casa batraneasca care are 5 camere, este din caramida sau sa construiesc alta noua pe structura metalica sau lemn? Multumesc.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Sa renovez casa batraneasca din Dambovita sau sa fac alta noua?

Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Dambovita:

Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Dan in septembrie 20th, 2016

Buna ziua!Suntem o echipa cu experienta din Prahova (va rog a vizita adresa noastră de Facebook homesteelconstruct pt a vedea lucrările efectuate de noi)..Sfatul noastru este sa consolidati casa din Dambovita dat fiind faptul ca este din cărămidă.In cazul in care luati o hotărâre in privinta constructie si doriti o oferta de pret pentru manopera/materiale ne putem auzii la nr 0720874667.

Calin in septembrie 21st, 2016

Buna ziua domnul Dan,

daca am o casa din caramizi de pamant ars, locuibila in prezent, dar cu unele crapaturi la un perete si cu ceva probleme la acoperis, veche de 80 ani, langa Timisoara, merita renovata? Casa se continua cu un grajd care nu are fundatie si aici s-au strambat peretii, aparand probleme cu acoperisul care este comun cu al casei.

Multumesc.

Stefan in septembrie 21st, 2016

Buna Ziua,

Doresc colaborarea cu o firma serioasa si profesionala din Judetul PH,pentru o termoizolare exterioara a casei propietate personala,casa este P+M si este tencuita.Firma trebuie sa imi acorde:Schela, contract, garantie la lucrare,preturi de bun simt si lucrari pe care le-a executat in Judetul Ph pentru a le vedea personal.Nu acord cazare si nici mancare,dau cate o cafea si o tuica seara.Va multumesc anticipat si daca doriti o colaborare de bun simt cu mine, in vederea efectuarii lucrarii,va astept cu propuneri dupa data de 3 octombrie a.c.La telefonul:0772701305

Dan in septembrie 21st, 2016

Pentru Domnul Calin,va rog daca puteti sa îmi puneti câteva poze cu casa dumneavoastră,respectiv grajdul pe mail la adresa homesteelconstruct@yahoo.com pentru a intelege mai bine si a vă sfătuii in privinta constructiei.multumesc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii