Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Asigurarea obligatorie pentru locuinta


Au mai ramas trei saptamani pana la data limita la care iti poti asigura locuinta, 15 iulie 2011.
Cei care nu incheie asigurarea obligatorie pentru locuinta pana la aceasta data risca sa fie amendati cu sume intre 100 si 500 lei. In ciuda acestui fapt, doar 7,5% dintre proprietari au incheiat politele obligatorii.


Societatile care fac asigurari obligatorii sunt: ABC Asigurari, ARDAF, ASTRA Asigurari, CARPATICA Asigurari, CERTASIG, CITY Insurance, PLATINIUM Asigurari, CREDIT Europe Asigurari, EUROINS, GENERALI, GRAWE, GROUPAMA, UNIQA.

Pentru locuintele din caramida nearsa sau orice alte materiale nesupuse unui tratament termic, pretul unei polite este de 10 euro, iar suma asigurata este de 10 000 euro.
Pentru casele cu structura de rezistenta din beton armat, metal, sau lemn, pretul unei polite este de 20 euro, iar suma asigurata este de 20 000 euro.

Riscurile pe care le acopera polita de asigurare obligatorie sunt: cutremure, alunecari de teren si inundatii. Pentru alte riscuri, cum ar fi: incendii, explozii, viituri etc. este nevoie de incheierea unei polite facultative, pe langa cea obligatorie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Linkuri

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii