Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Banca Comerciala Româna semneaza astazi primul contract de credit în cadrul Programului ‘Prima Casa’ 4


Se pot construi locuinte viitoare de catre beneficiari individuali, în baza unei autorizatii de construire eliberata dupa 22 februarie 2010, potrivit AGERPRES


Poate beneficia de credit Prima Casa 4 orice persoana fizica care nu detine în proprietate exclusiva sau împreuna cu sotul ori sotia, nicio locuinta, indiferent de modul si momentul în care a fost dobândita, sau care detine în proprietate exclusiva sau împreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobândita prin orice alt mod decât prin Program, în suprafata utila mai mica de 50 metri patrati.

Pentru un credit de 40.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara în acest moment (variaza în functie de EURIBOR) este de 219.22 euro.

Clientii trebuie sa dispuna de un aport personal (avans) de 5 % din costul de construire (care acopera diferenta dintre valoarea din contractul de antrepriza si finantarea garantata). Banca accepta pâna la 3 coplatitori si nu se percepe comision de acordare credit sau comision lunar de administrare. Comisionul de rambursare anticipata este zero.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii