Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

BRD, a patra banca – dupa BCR, Alpha Bank si CEC – reia creditele „Prima casă“ 4


La fel ca în etapele precedente, BRD vine doar cu ofertă de finanţări în euro, do­bânda ajungând la 5,25% pe an la cota­ţiile actuale ale Euribor. Banca percepe o do­bândă de 5,15% clienţilor care contrac­tează un credit pe mai puţin de 20 de ani.


Rata lunară la un credit de 40.000 de euro pe 30 de ani este de 220 de euro, la o dobândă anuală efectivă de 5,37% pe an. Avansul minim este de 5%, iar clienţii trebuie să suporte şi un comision anual de administrare de 0,49% din soldul rămas de rambursat, comision datorat Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, instituţia care gestionează garanţiile acor­date de stat prin acest program, potrivit ZF.

BRD este a patra bancă – după BCR, Alpha Bank şi CEC – care primeşte dosare „Prima casă” 4, în care statul mai garatează doar pe jumătate împrumutul acordat.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

georgescu paula in martie 26th, 2012

Eu personal as fugi cat mai departe de BRD, la ce comisioane si dobanzi practica. Ma mir ca mai are clienti. Insa cum educatia financiara lipseste si doar brand-ul conteaza!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii