Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

În timp ce românii pleacă din ţară să muncească în agricultură, străinii vin în România tocmai pentru asta


Pe zeci de hectare, la ieşirea din Râmnicu Sărat, pe Drumul European E85, în livada italianului, botezată pe drept „Paradisul Înflorit”, cresc cireşe cum n-a văzut Parisu’. „Cireşele păcatului” sunt unice în România şi au ajuns foarte apreciate de străini, relateaza Jurnalul.ro.


În timp ce românii pleacă din ţară să muncească în agricultură, străinii vin în România tocmai pentru asta. În 2003, aflat de zece ani în România şi sătul de Capitală, Roberto Trevisiol a pus pe picioare o fermă pomicolă care a crescut ca Făt-Frumos, într-un an cât alţii-n zece. A ales o zonă cu tradiţie în culturi de pomi fructiferi, altădată vestită pentru asta, dar pe care a găsit-o în paragină. Astăzi, livada de cireşi a italianului este una dintre cele mai mari din estul Europei, întreţinută la standarde internaţionale. De la hectarul cumpărat iniţial, pe care era o livadă bătrână, a ajuns în opt ani la 70 de hectare pe care cresc 16 soiuri de cireşe, printre care şi cireşele -gigant devenite faimoase şi care, odată culese, iau drumul Germaniei, Austriei sau Italiei.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii