Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Programul „Casa verde”


A fost lansat programul „Casa verde”, sesiunea 2011, de catre Administraţia Fondului pentru Mediu, suma acordata ca finantare nerambursabila, fiind ca si anul trecut de 100 milioane lei.
Ghidul de finantare al programului spune ca pot depune proiecte toti cei ce doresc sa foloseasca energia regenerabila pentru incalzirea locuintei, cu conditia sa aiba domiciliul pe teritoriul Romaniei, sa nu aiba datorii la stat, sa fie proprietar sau coproprietar al locuintei respective, iar locuinta sa nu aiba probleme juridice.


Daca ti s-a aprobat dosarul poti primi inapoi de la stat, in functie de sistemul de incalzire pentru care ai optat astfel: 6.000 lei pentru instalarea panourilor solare; până la 8.000 de lei pentru pompele de căldură; 6.000 de lei pentru instalaţiile de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă sau orice alt fel de reziduuri şi deşeuri vegetale.

Dosarul se depune la Agentia locala de mediu, dupa care ai la dispozitie 12 luni pentru a-ti implementa proiectul dorit.

Acte necesare in dosarul pentru programul „Casa verde”:
– cerere de finanţare nerambursabilă;
– declaraţie pe propria răspundere privind situaţia imobilului şi inexistenţa unei alte finanţări pentru aceeaşi lucrare;
– copie de pe actul de identitate;
– extras de carte funciară care să ateste dreptul de (co)proprietate al solicitantului asupra imobilului în care se va realiza proiectul, în original;
– certificat de atestare fiscală privind plata obligaţiilor la bugetul local, în original, valabil la data depunerii dosarului de finanţare, eliberat de către organele competente pe raza cărora îşi are domiciliul solicitantul;
– adeverinţă privind crearea unui cont bancar (pentru decontare), emisă de o bancă, în original; un plic pe care vor fi menţionate numele şi adresa completă ale solicitantului, titlul programului şi sesiunea de depunere.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Linkuri

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii