Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Românii si banii europeni pentru înfiinţarea sau modernizarea unor pensiuni agro-turistice


Cunoscuta Măsura 313 are ca obiectiv general dezvoltarea activităţilor turistice în zonele rurale care să contribuie la creşterea numărului de locuri de muncă şi a veniturilor alternative, precum şi la creşterea atractivităţii spaţiului rural. Obiectivele specifice ale Măsurii 313 se referă la crearea şi menţinerea locurilor de muncă prin activităţi de turism, la creşterea valorii adăugate în activităţi de turism, la crearea, îmbunătăţirea şi diversificarea infrastructurii şi serviciilor turistice şi la creşterea numărului de turişti şi a duratei vizitelor.


Au fost depuse 1.697 de proiecte, cu o valoare nerambursabilă de 284,1 milioane euro. Au rămas contractate 751 proiecte cu o valoare de 132,2 milioane euro, reprezentând 34,9% din alocare pe care o avem la dispoziţie de la UE, pentru perioada 2007-2013 adica 378 milioane euro.

Din acesti bani, până acum, au fost deja efectuate plăţi doar în valoare de 10,8 milioane euro, pentru un număr total de 131 de proiecte.
Sunt finalizate patru proiecte, cu o valoare publică de 0,4 milioane euro.
Au fost reziliate 45 de proiecte cu o valoare de 8,4 milioane euro.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii