Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Tort diplomat


Ingrediente:


– 5 oua
– 1 cana si jumatate de zahar
– 1 cana si jumatate de lapte
– 10 plicuri gelatina
– 1 banana
– 2 portocale
– 1 lamaie
– 2 pachete piscoturi
– 1 litru frisca
– 1 cana compot (mere, pere, ananas…)
– stafide

Mod de preparare;

Galbenusurile frecate cu zaharul si laptele se pun pe foc, mestecand continuu pana clocoteste putin. Se pune gelatina dizolvata in 1/2 cana apa. Se bat albusurile spuma cu 2-3 linguri zahar. Se bate 1/2 kg frisca.
Cand s-au racit galbenusurile se amesteca cu albusurile si cu frisca. Se adauga cana de compot si zeama de la lamaie si de la portocale.
Se ia un vas imbracat in celofan si se aseaza in aceasta ordine:
– fructele (mere, pere, banane, ananas)
– compozitia(cu stafide)
– piscoturi
– fructe
– compozitie
– fructe
– piscoturi
Se da la rece si se rastoarna a doua zi. Se orneaza cu 1/2 kg frisca. Succes!





Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii