Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce este cardul european de sanatate, cine poate beneficia de el, de unde se elibereaza


– este un instrument care iti asigura tratamentul gratuit al urgentelor medicale in strainatate, altfel spus, cardul iti faciliteaza accesul la aceleasi servicii publice de sanatate (de urgenta) de care beneficiaza si cetatenii tarii respective.


– de acest card pot beneficia toti cei care contribuie la asigurarile de sanatate adica sunt luati in evidenta casei de asigurari de sanatate ca persoane asigurate pe ultimii cinci ani.

– Daca trebuie sa primesti ingrijiri medicale de urgenta intr-o tara in care aceste servicii se platesc, iti vei primi banii inapoi, fie la fata locului, fie la intoarcerea acasa.

– Cardul se obtine prin intermediul Casei Judetene sau Nationale de Asigurari de Sanatate, se elibereaza in termen de sapte zile lucratoare de la data inregistrarii cererii. Documentul astfel obtinut este valabil timp de sase luni; pentru mai multe amanunte vezi site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate ( CNAS ).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii