Categorii
Viata la tara

Faceti cunostinta cu Sara si Taboc

Curtea fara un caine e ca nunta fara sarmale. Parerea mea. Sigur ca si pisicile sunt frumoase, insa despre Mitzi vom vorbi intr-un episod urmator 🙂


In perioada copilariei am adus acasa, de pe drumuri, de-a lungul timpului, vreo 4 caini. Stateam la bloc, iar limita maxima in care tata ii suporta prin casa, era de doua saptamani. Dupa care eu, evident cu ochii plini de lacrimi, trebuia sa ii duc „undeva”. Ii mai pripasam pe langa bloc, insa dupa o perioada dispareau.

Ii iubeam mult si in mintea mea era clar ca cineva i-a furat. Unul dintre ei, mi-aduc aminte, ma ducea pana la scoala dimineata, apoi se intorcea acasa (in fata blocului, unde ii facusem culcusul), iar cand ma intorceam spre casa, la pranz, ma simtea de la mare distanta si venea in fuga spre mine.
Scriind acum, ma simt vinovat ca nu imi aduc aminte numele lui. Probabil Azorel. A disparut intr-o zi, iar eu l-am cautat saptamani, in tot orasul.

Astazi, vreau sa vi-i prezint pe cei doi caini ai mei, Sara si Taboc. Sara – caucazian metis, tocmai a implinit 1 an si Taboc – ciobanesc german (lup) metis, a implinit 3 ani.

Povesti cu si despre ei, voi scrie constant la casadex.ro, insa acum vreau sa faceti cunostinta cu ei 🙂

Click pe poze, pentru a le vedea la dimensiune originala:

In curand, poze si povesti despre Mitzi, dusmanul fluturilor din gradina… si cei 4 pui ai ei.

2 răspunsuri la “Faceti cunostinta cu Sara si Taboc”

Scumpa de Sara, ea cea mai mica membra a familiei s-a gandit sa mareasca familia cu inca 4 membri. O dulcica, nebunatica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *