Categorii
Utile

Reguli privind comentariile

CasaDex.ro este cea mai mare comunitate Home&Deco din Romania (despre amenajari, decoratiuni, design si constructii case).


CasaDex.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul comentariilor postate pe site. Incurajam libertatea de exprimare, ideile originale, observatiile pertinente. CasaDex.ro nu isi asuma raspunderea pentru contractele intre terti (firme constructii si clienti). CasaDex.ro este o comunitate/un forum in care se poarta discutii, decizia de a contracta o firma de constructii apartinand fiecaruia dintre cei care aleg firma cu care isi doresc sa construiasca o casa sau orice alt tip de contract vor face cu cei cu care iau legatura prin intermediul siteului nostru.

casadex.ro recomanda, ca la constructia unei case, sa luati legatura cu firme specializate din domeniul constructiilor. Recomandam ca orice colaborare cu firmele de constructii sa se faca pe o baza legala (contract, garantii etc).

Cei care comenteaza la articolele sau intrebarile din CasaDex.ro trebuie sa accepte urmatoarele reguli si standarde la publicarea comentariilor:

– Aprobam comentariile cat de des posibil, uneori insa cu mici intarzieri.

– Ne rezervam dreptul de a edita/sterge continutul comentariilor, mai ales daca acestea contin atacuri la persoana, xenofobie, incitare la violenta, misoginism, antisemitism sau comentariile considerate de catre un administrator CasaDex.ro ca fiind irelevante etc.

– Nu scrieti/copiati in mod repetat acelasi comentariu in mai multe articole/postari.

– Daca unul din administratorii CasaDex.ro va considera ca un comentariu incalca una din regulile de mai sus, acesta il va sterge/edita fara niciun fel de explicatii.

– In cazul in care un autor comenteaza cu regularitate incalcand una din regulile de mai sus, vom marca IP-ul, adresa de e-mail si numele autorului ca spam.

– Nu aprobam comentariile care contin doar link-uri, fara alte precizari privind link-ul sau link-urile si vom elimina link-urile irelevante pentru continutul articolului comentat, dar si linkurile nesecurizate (https).

– Afisarea adresei unui site in comentarii va fi considerata spam, atat timp cat utilizatorul care adauga linkul nu a ajutat sau nu ajuta comunitatea CasaDex prin raspunsuri utile in categoria Lista de intrebari.

– Nu este permisa reclama, in orice scop, fara acordul unui administrator CasaDex.ro. In cazul in care doriti sa faceti reclama in www.casadex.ro va rugam sa ne contactati. Orice mesaj/comentariu considerat de un administrator ca intra in aceasta categorie va fi sters sau editat fara preaviz.

Se presupune ca vizitatorii comunitatii CasaDex.ro sunt de acord cu aceste reguli atunci cand comenteaza articolele noastre.

Va multumim ca vizitati CasaDex.ro si speram sa avem discutii constructive.