Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ranca, o statiune ramasa in constructie


peisaj ranca
Situata in muntii Parang, in judetul Gorj, Ranca este o statiune aflata la o altitudine de 1600 de metri.


Este a doua oara cand ajung prin Ranca. Prima data, am avut ghinionul sa prind o zi cetoasa, asa ca nu am putut sa-mi fac o idee.

Statiunea Ranca

Doua partii de schii (a treia in lucru), teleschi, trasee montane, snowmobil si multe vile/pensiuni ramase la stadiul de constructie.


Din cate imi povesteste doamna, foarte draguta, de la pensiunea la care suntem cazati, criza i-a prins cu imprumuturi la banca, pe multi dintre cei care au vrut sa faca o afacere la Ranca, de aceea multe din viitoarele pensiuni sunt acum doar niste constructii la rosu.

Peisajul, insa, este superb. Am plecat din Pitesti, de la 36 de grade. Aici sunt doar 23 la pranz. Suntem in iulie si probabil ca iarna, varfurile muntilor din aceasta zona sunt de vis.

Cum ajungi la Ranca?

De la Bucuresti: Pitesti, Rm-Valcea, Horezu, Novaci, Ranca. Din Rm-Valcea mai exista varianta pe Valea Oltului, Voineasa, Vidra, Ranca. Per total sunt in jur de 300 km.

Am atasat mai jos mai multe poze, sa-ti faci o idee.

Incerc sa fiu rautacios si la final. Iti spun ca poti veni linistit la Ranca. Drumul este superb, soseaua perfecta, iar din zecile de pensiuni de aici, cel putin jumatate sunt gata, deci vei gasi cazare. Sa ai grija doar, cand alegi camera. Dimineata, cand te trezesti, sa vezi doar muntii de la geam, nu si zidaria neterminata a pensiunii de langa.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii