Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare Gradina

Amenajari: aleile din gradina casei tale

alee prin iarba

Nu numai ca fara alei nu se poate circula prin gradina (mai ales in zilele ploiase) dar aleile dau si conturul gradinii, ele practic fac parte din amenajarea curtii, sunt un obiect de decoratiune, fie ca sunt din pietris, busteni, piatra sau piatra cu beton.


Din ce ne construim aleile de pe langa casa, ce materiale folosim (pietris, beton sau piatra), asta tine doar de gustul fiecaruia dintre noi.

Trebuie sa stim insa ca daca exista un caine in curtea noastra, aleile din pietris nu sunt cele mai indicate, deoarece cainele va imprastia pietrele, prin gazon.

Cele mai comode alei sunt cele turnate, de beton sau piatra cu beton. Odata intarit betonul, nu vom mai avea niciun fel de probleme, iar in zilele ploiase nu vom duce mizeria pe terase sau in casa.

Iata mai jos cateva poze cu alei, o parte dintre ele fiind facute chiar la pensiunea Baciu, din Ciungetu.

4 răspunsuri la “Amenajari: aleile din gradina casei tale”

Visul meu de o viata sa am o . Dar… nu s-a indeplinit, cu toate ca am iesit la pensie…Iubesc natura/ florile, arborii, plantele (toate), pina si buruienile..gradina, curtea, riurile, piraiele, …. si fara ele cred ca a-si muri.Daca a-si fi avut o casuta cred ca a-si fi facut din ea un mic „colt de rai”.

…Doamna Elena,haideti sa va duc la tara unde am eu casuta parinteasca,si sa traiti asa cum va doriti in acel „mic coltisor de rai ” !… si eu mi-as dori sa-mi mai deschida si mie cineva portita cand vin pe acasa !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *