Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori se potrivesc la gresie si faianta, cu mobila de bucatarie?

Am comandat o mobila de bucatarie de culoare wenge in partea de jos si un oliv pal pentru corpurile suspendate. Ce culori se potrivesc la gresie si faianta? Suprafata bucatariei este de 9mp. Blatul este argintiu. Multumesc.
Intrebare de la Oana, pe adresa redactiei


Nota redactiei: Citeste si articolul Despre culoare. Importanta culorilor in amenajarea si decorarea casei

3 răspunsuri la “Ce culori se potrivesc la gresie si faianta, cu mobila de bucatarie?”

Buna Oana. Eu in general merg pe doua, maxim 3 culori intr-o camera.
In mod normal in cazul tau as fi ales gresia si faianta ori wenghe ori olive, doar ca cred ca ar iesi bucataria prea intunecata.
Poate ar fi bine sa alegi o gresie de o nuanta de olive dar mai deschisa. Ce zici? 🙂

salut oana,
eu stiu ca teoria spune sa ai cel putin 3 culori intr-o camera pentru a preveni monotonia, dintre care una sa fie culoarea de baza. tu ai deja trei culori in mobila ta, apropo, cred ca e foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatoasa. eu as merge pe nuante pentru faianta si gresie apropiate ori de culoarea blatului, ori de culoarea dulapurilor suspendate, ma gandesc la suprafata, bucataria ta e relativ mica si ar fi bine sa folosesti culori deschise pentru a da impresia de mai mare. mai depinde si de luminozitatea camerei si de culoarea peretilor, daca pui faianta peste tot sau partial… oricum eu as alege faianta si gresia in nuante foarte apropiate pentru a nu fragmenta prea mult spatiul si pentru a avea astfel o culoare de baza

m-am grabit… iti urez noroc, sa gasesti solutia cea mai buna si chiar sunt curioasa si chiar as fi curioasa sa stiu ce ai ales, pana la urma important e sa iti placa tie, bafta!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *