Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Macul californian, in gradina ta din Romania


maci californieni
Macul californian este una din florile mele preferate, pentru delicatetea si galbenul ei intens. Prima oara am vazut aceasta floare la pensiunea Baciu, in Ciungetu, de unde de cate ori plec, iau si doi trei bulbi sau 3-4 fire alese din superba gradina a pensiunii de care se ocupa doamna Gina si nea’ Doru.


Ultima oara am scos din pamant, cu tot cu radacina, vreo 4-5 fire de maci californieni pe care i-am plantat in gradina mea. Stiam ca vor mult soare, asa ca le-am ales un loc cat mai luminos, insa nu speram sa se prinda pentru ca aflasem ca se inmultesc doar prin seminte (este o floare care se cultiva prin seminte, primavara sau toamna. Macul californian este o floare care se autoinsamanteaza).

Dupa prima saptamana le-am vazut pe toate ca s-au ofilit, insa astazi dimineata, asa cum se poate vedea in poza, unul dintre maci mi-a dat buna dimineata, la prima ora :)

Sa-i multumim, pentru ca datorita lui, probabil ca la anul voi avea in gradina o sumedenie de maci californieni :)

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii