Iata cateva secrete pe care eu le practic si pe care le poti incerca si tu in bucataria ta:
Cand prepar o omleta adaug inainte de a o pune pe foc, un numar de linguri de lapte sau de apa egal cu numarul de oua folosite. E mult mai gustoasa si pufoasa.
Albusurile pentru aluaturi se bat mai usor spuma daca le tin 30 de minute la temperatura camerei presarate cu putina sare inainte de a le mixa.
De fiecare data cand prepar ciorbe cu carne schimb prima apa dupa cateva clocote; astfel scap in mare parte de spuma si elimin parte din toxinele din carne.
In salata de vinete adaug 1-2 dovlecei fierti si pasati; devine mai fina si mai usoara.
Folosesc unt foarte des pentru aroma si savoare; la peste, la gratare, la mancaruri… vorba francezului: bucataria noastra are 3 secrete: unt, unt, unt.
In ceea ce priveste vinul, am o regula: vin rosu pentru carnea rosie, vin alb pentru carnea alba si il adaug cu 15 minute inainte de a scoate friptura din cuptor.
Un răspuns la “Mici secrete din bucataria mea”
[…] si alte trucuri de bucatarie. AKPC_IDS += "2032,";Mai poti citiMici secrete din bucataria […]