Categorii
Utile

Parasailing in Sunny Beach, Bulgaria – sau „Zboara puiule, zboara”

senzatii parasailing

Pot incepe acest articol intr-un singur mod: Cand vei avea ocazia sa faci parasailing, nu ezita, oriunde ar fi, la Sunny Beach sau in alta parte. Sa plutesti la zeci de metri inaltime deasupra marii si a plajei, sa lasi agitatia de jos, comoditatea si siguranta sezlongului, sa-ti iei inima in dinti daca ai rau de inaltime, cum am eu si sa „zbori” printre pescarusi, asta as numi eu libertate.


Dupa ce esti bine legat in niste hamuri solide, salupa porneste si in cateva secunde esti sus, neobisnuit de sus, unde este neobisnuit de liniste, iar tu, fara ca macar sa fi realizat pe moment, iti vei da seama ca nu ai avut timp sa ti se faca teama. Zborul in parasail este atat de lin incat vei uita de raul de inaltime si nu vei mai putea decat sa iti lasi simturile libere. Simti ca traiesti acolo sus si te intrebi daca nu cumva, pescarusul care tocmai a trecut pe langa tine si te-a privit, ar trebui sa iti multumeasca. Fericirea din ochii tai ar trebui sa il faca sa constientizeze ce are: liberatatea. In ziua in care am facut parasailing am inteles cel mai bine ce vrea sa spuna vorba „liber ca pasarea cerului”. Pentru ca acolo sus, in parasuta numita parasail, te simti liber 🙂

Ce inseamna parasailing
Parasailingul, care este considerat un sport, reprezinta zborul cu o parasuta, trasa de o barca cu motor (pe apa) sau de o masina puternica (pe uscat) la inaltimi de 50-80 metri.

Unde poti face parasailing
Probabil in majoritatea statiunilor, pe litoral. Eu am facut in Sunny Beach in Bulgaria, insa exista posibilitatea si la noi, in Mamaia, Costinesti etc. Tot in Bulgaria exista parasail si in statiunea Obzor, langa Sunny Beach, la 35 km.

Un răspuns la “Parasailing in Sunny Beach, Bulgaria – sau „Zboara puiule, zboara””

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *