Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sanctionarea mai aspra a etichetarii necorespunzatoare sau incorecte a preturilor


Casa Dex Stiri
Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre privind sanctionarea mai aspra a etichetarii necorespunzatoare sau incorecte a preturilor.
Amenzile sunt majorate pana la 10.000 lei in cazul etichetarii necorespunzatoare a produselor alimentare si textile, iar in cazul etichetarii incorecte a preturilor amenzile cresc pana la 2.500 lei.


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ( ANPC ) va putea sanctiona agentul economic in termen de 20 zile de la primirea sesizarii si tot in termen de cel mult 20 zile va putea dispune incetarea activitatii ilicite a agentului economic respectiv.

Consumatorul nemultumit se poate adresa si altor asociatii de profil care pot interveni pe cale amiabila in rezolvarea conflictului dintre el si agentul economic.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii