Categorii
Stiri

Targ international de mobila si decoratiuni la Romexpo

Casa Dex Stiri

Timp de patru zile, de astazi si pana duminica, inclusiv, la centrul expozitional Romexpo din Capitala va avea loc a 20-a editie a Targului international de mobila si decoratiuni interioare (BIFE). Daca doriti sa va decorati sau redecorati casa sau gradina, aici puteti afla care sunt ultimele trenduri in materie de mobilier.


In cadrul targului veti putea lua contact cu:

– produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului.

– ultimele tendinte in materie de mobila, mobilier pentru birouri, scaune, fotolii, canapele, saltele, decoratiuni interioare şi exterioare, mobilier pentru spatii publice, cladiri din lemn, accesorii şi materiale auxiliare pentru industria mobilei.

– tehnologiile, utilajele şi echipamentele pentru exploatatii forestiere, prelucrarea şi tratarea lemnului, tehnologiile pentru productia mobilei, dar si pentru producerea energiei din lemn si deseuri din lemn.

4 răspunsuri la “Targ international de mobila si decoratiuni la Romexpo”

Programul de vizitare este intre orele 10.00 si 18.00 de azi,31 august, pana sambata si de la 10.00 pana la 16.00 duminica. Biletul de intrare costa 5 lei.

Scopul nostru este de a oferi o solutie completa pentru toti cei care participa la show-uri comerciale sau alte evenimente, fara a fi limitati de configuratie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *