Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Targ international de mobila si decoratiuni la Romexpo


Casa Dex Stiri
Timp de patru zile, de astazi si pana duminica, inclusiv, la centrul expozitional Romexpo din Capitala va avea loc a 20-a editie a Targului international de mobila si decoratiuni interioare (BIFE). Daca doriti sa va decorati sau redecorati casa sau gradina, aici puteti afla care sunt ultimele trenduri in materie de mobilier.


In cadrul targului veti putea lua contact cu:

– produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului.

– ultimele tendinte in materie de mobila, mobilier pentru birouri, scaune, fotolii, canapele, saltele, decoratiuni interioare şi exterioare, mobilier pentru spatii publice, cladiri din lemn, accesorii şi materiale auxiliare pentru industria mobilei.


– tehnologiile, utilajele şi echipamentele pentru exploatatii forestiere, prelucrarea şi tratarea lemnului, tehnologiile pentru productia mobilei, dar si pentru producerea energiei din lemn si deseuri din lemn.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

timi in august 31st, 2011

ce program de functionare are targul?

matei in august 31st, 2011

Programul de vizitare este intre orele 10.00 si 18.00 de azi,31 august, pana sambata si de la 10.00 pana la 16.00 duminica. Biletul de intrare costa 5 lei.

Romeo Stefan in ianuarie 16th, 2012

Scopul nostru este de a oferi o solutie completa pentru toti cei care participa la show-uri comerciale sau alte evenimente, fara a fi limitati de configuratie.

Linkuri

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii