Categorii
Stiri

Viata la tara, unul dintre obiectivele de promovare in turismul romanesc

Casa Dex Stiri

Autoritati internationale din domeniul turismului, precum Asociatia internatională a turismului de aventura sau Organizatia Mondiala a Turismului, apreciaza tot mai mult potentialul de care dispune Romania pe acest segment, considerand-o, intr-o perspectiva posibila, una din cele mai importante 10 destinaţii europene.


Anul acesta, intr-un clasament al potentialului pe care-l are turismul sau de aventura, Romania ocupa locul 9 din 160 de tari.Criteriile de apreciere au fost: siguranta, resursele naturale, resursele necesare activitatilor de aventura, infrastructura si resursele culturale.

Promovarea muntelui, a Deltei, a manastirilor şi a vietii la tară – iata ceea ce ni se recomanda pentru ca numarul de turisti veniti in Romania in urmatorii 2-3 ani sa se dubleze.

Autoritatile romane isi propun promovarea pe plan extern a destinatiilor noastre naturale si culturale. Siguranta, bogatia de traditii si obiceiuri, frumusetea locurilor reprezinta argumente pentru includerea intr-un plan de marketing a vacantelor la tara, obiectiv-cheie in promovarea turismului romanesc.

Un răspuns la “Viata la tara, unul dintre obiectivele de promovare in turismul romanesc”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *