Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vrei sa-ti construiesti o casa in Europa si nu stii unde?


Casa Dex Stiri
O situatie comparativa a costurilor in constructii este data de un studiu al Companiei britanice de consultanta EC Harris care arata ca cele mai mari costuri in constructii la ora actuala se gasesc in tari ca Elvetia, Marea Britanie, Danemarca.


In Romania costurile in constructii sunt mai mari decat in Ungaria, Bulgaria, Serbia – dar mai mici decat in Polonia, Cehia, Croatia.
Tarile din fostul bloc sovietic si in unele state din fosta Iugoslavie au costurile de constructie cele mai mici, ele reprezintand, pe ansamblu, 55-65% din cele din Marea Britanie.

Explicatia cresterii preturilor in constructii este data de escaladarea costurilor materialelor si a faptului ca materiile prime nu vor mai fi disponibile (producatorii preferand sa le trimita in tari aflate in dezvoltare precum China si India) sau vor ajunge numai la cei care isi vor permite sa plateasca preturi mari.

Concurenta tot mai mare pentru „prinderea” de contracte au obligat companiile de constructii din Europa sa absoarba costurile mai mari ale materialelor, fara sa majoreze preturile.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii