Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Creditele pentru case, rambursate sub forma de produse din propria gospodarie: cartofi, rosii, varza


Cum se poate scapa de stresul ratelor la creditele pentru case? Populatia din regiunea rusa Belgorod a luat credite indeosebi pentru a-si construi case in mediul rural.
Dupa o analiza a potentialului sau gospodaresc, beneficiarul creditului poate apela la o schema speciala de creditare, acceptata in acesta regiune, prin care rambursarea creditului sa se faca nu neaparat cu bani, ci in produsele pe care le va cultiva pe lotul sau de pamant. Cei care organizeaza acest tip de creditare stabilesc ulterior preturile pentru vanzarea acestor produse.


Vecinii nostri, ucrainenii din regiunea Lugansk, situati la circa 800 kilometri de Kiev, se gandesc sa preia si ei acest model de creditare, desigur avantajos pentru cetateni.

Se gandeste oare guvernatorul BNR sa introduca si la noi, in mult asteptatul nou regulament de creditare, o astfel de facilitate? :)
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii