Cum dresez cainele sa nu mai sara gardul?


Vin cu o intrebare catre cititorii acestui site, care se pricep la caini.


Cum dresez cainele sa nu mai sara gardul?

Este vorba de unul dintre cei doi caini ai mei. Un caucazian metis, care noaptea este foarte activ. In orice colt al gradinii simte un mic zgomot se duce si latra. Latra intr-una, se enerveaza si intr-un final sare gardul.

Ce e de facut, sa nu mai sara gardul? Nu vreau sa il tin legat.


3 comentarii la “Cum dresez cainele sa nu mai sara gardul?”

  1. Solutia este foarte simpla si problema des intalnita. Achizitioneaza un gard electronic invizibil pentru caine.Eu am unul de la Canicom si este extraordinar.NU curenteaza nimic si este complet sigur pentru toata lumea.Sistemul este simplu si nu trebuie decat sa pui la gatul cainelui o zgardita speciala si sa intinzi prin curte pe gardul existent,pe pamint sau prin pamant un fir antena care va fi granita invizibila peste care cainele nu poate trece.SIMPLU si sigur.Zgarda de la gatul cainelui va incepe sa emita sunete in momentul in care acesta se apropie de fir , iar daca ,cainele nu se opreste va incepe sa ii dea socuri electrice la o intensitate pe care o puteti regla dupa bunul plac.Si latimea zonelor este reglabila asa ca…spor la treaba.
    Eu am gasit produsele Canicom la preturi bune pe magazinele de specialitate ca antilatrat. ro antilatrat. com zgarzi. ro

  2. Cainele unui bun prieten sare gardul frecvent. la o luna, doua, cinci, depinde. Este sterilzata. are un an jumatate, curte ff mare unde oaate sa alerge sa se joace. I a inaltat gardul cu sarma dar a ramas poarta mica fara sarma . A profitat si a sarit…..efectiv nu stim ce sa facem…am citit articolul cu gardul electric…Nu este prietenoasa decat cu mine si d.na care a adus.o de la tara cand avea cateva luni…4…5..Penultima oara s.a intors dupa 6 zile… cand nu mai aveam nicio speranta. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.