Categorii
Intrebari de la cititori

Cum solicita constructorul costul manoperei pentru o casa parter plus pod mansardabil?

Buna ziua,
Anul viitor doresc sa construiesc o casa formata din parter si pod mansardabil.


Amprenta o sa fie de 65 mp. Tinand cont ca o sa am pod mansardabil cu inaltimea de 2.50 m (deci putin mai sus decat un acoperis normal), constructorul cum trebuie sa solicite contravaloarea manoperei?

Pentru cei 65 mp sau 65 x 2 = 130 mp? Tinand cont ca podul o sa fie executat din lemn si o sa vina direct pe placa mi se pare corect sa fiu taxat pentru manopera pentru cei 65 mp de la parter si eventual ceva suplimentar pentru ca acoperisul este putin mai inalt. Eu ma refer acum la constructia la rosu.

Intrebare de la Sebastian, pe adresa redactiei

Nota redactiei: citeste despre ce inseamna casa la rosu, modalitati calcul costuri casa si cat costa constructia unei case la rosu?

203 răspunsuri la “Cum solicita constructorul costul manoperei pentru o casa parter plus pod mansardabil?”

Sebastian, din ce spui tu eu inteleg ca faci o casa cu etaj mansardabil, doar ca e din lemn si nu din caramida sau din ce faci parterul. dar ai mansarda.
negociaza cu constructorul, insa ori nu am inteles eu bine, ori e cam clar ca trebuie sa platesti ca pentru etaj mansardabil

Deci,
Constructia este formata din parter 65 mp( fundatie – 1.15 m, elevatie 85 cm, zidarie din caramida, stalpi din beton armati cu fier beton, placa beton). Peste aceasta placa m-am gandit , pentru a avea costuri mai mici sa fac un pod mansardabil adica se pleaca direct de pe placa cu acoperisul avand o inaltime de 2,5 m. Am vb cu mai multi constructori si fel si fel de oferte. Pana acum nu m-am decis asupra unuia. Mi s-a calculat o suprafata de 65×2=130 mp x 35 euro / mp = 4550 euro manopera pentru toata casa. Este mult pentru ca o mansarda este cam 40% dintr-un etaj darmai ales ca eu am pod mansardabil ….asa cum am scris mai sus nu am pereti laterali ptr ca se pleaca direct de pe placa iar la mijloc am 2,5m. Cum arata o oferta serioasa si reala pentru o astfel de casa( ma refer numai la manopera ptr ca materialele le cumpar direct de la producator, furnizor etc.). Din cate stiu o casa la rosu este formata din fundatie , zidarie si structura acoperisului fara miontajul invelitoarei.altfel spus eu consider ca ar fi corect sa mi se ceara 35 eruo / mp inmultit cu 65 mp + o diferenta datorata faptului ca acoperisul in loc sa aiba 1,5 m asa cum este dimensiunea standard eu o sa il fac la 2,5 m ca sa il fac locuibil la un moment dat. Totodata cam cat m-ar costa o casa la rosu cu dimensiunile date ….65 mp parter format din zidarie si pod mansardabil ( nu mansarda)din lemn?
Multumesc asi astept sfaturi …sugestii…etc.

Salut,

Am un vecin care a construit o casa din BCA, la rosu, cu acoperis montat (living, bucatarie,baie, debara si pod inalt de 2.5m) nu stiu adancimea fundatiei si nici elevatia. Din notitele sale a iesit un cost de 49700 lei(aprox 12000eur). In acest pret este inclusa si fosa betonata+put+camin betonat. El a facut casa in regie propie, cu muncitori de prin sat. Si eu intentinez sa fac cam acelasi lucru in 2012. Problema mea este ca nu gasesc constructori care sa lucreze prin programul „prima casa”. Stiti cumva vreo firma care sa faca acest lucru? Cu stima. Ionut

salut din ce am citit mai sus e prosteala pe fata, daca tia cerut 35e pe m2 atunci e sufiicent .an acest pret intra si acoperisul si pentru cateva randuri de tigla an plus nu cred ca ar trebui sa-ti ceara dublu .ca ai dai an plus o suta doua de euro mai merge dar nu dublu.

salut. sa inteleg ca te ocupi cu asa ceva..constructia de case? eu am inca proiectul la arhitect pentru cateva mici modificari si nu am batut inca palma cu niciun constructor. In martie aprilie in functie de vreme vreau sa incep pana atunci o sa ma ocup de realizare putului( daca cineva imi poate recomanda persoane care fac puturi sunt deschis), bransament enel pentru organizare de santier si baraca. Daca are cineva de vanzare o baraca sunt interesat , binenteles sa se poata transporta. Intr-adevar un calcul corect ar trebui sa fie 65 mp x 35 euro manopera/mp + inca ceva in functie de cum se negociaza dar nu mai mult de 300 euro tinand cont ca o sa fie pod la 2.5 m.
Ai idee din experienta la cat sa ma coste materialele fara manopera la o astfel de constructie 65 mp parter din caramida porotherm de 30 si stalpi din beton armat plus pod mansardabil cu inaltimea maxima de 2.5m?
Ai un site ceva unde pot vedea case facute de tine?

In ciorogarla, mai 2012 incep casa.
1. Gasesc 30€/mp mana de lucru la 230mp desfasurati?
2. Care e faza cu BCA fata de caramida? Trebuie sa ingros stalpii daca folosesc YTONG??
3. daca incep in mai 2012, finisajele interioare pot fi gata in septembrie (15)?

cu siguranta ne incadram in 30E mp poate si sub umpic contact 0752789552
sunati si vb mai multe eu as folosi caramida ca are acelasi pret

Pentru marian_za
buna ziua ,
O sa incep si eu acum in primavara constructia unei case. Sunteti constructor? Am parter 60mp din caramida si mansarda la 1m peretii laterali si 2,7 perete la mijloc. Este o casa mai mica. Pteti sa-mi trimiteti pe sebi_mmocanu@yahoo.com poze cu lucrari efectuate. In afara de manopera care o discutam dar nu aici la cat credeti din experienta ca o sa ma coste materialele la rosu? Caramida porotherm de 30, rezistenta beton armat, tabla tip lindab. Puturi efectuati?

VReau sa va mai intreb ceva? La calculul pe manopera un constructor mi-a facut socoteala astfel:
30 euro /mp fundatie+elevatie
30 euro/mp parter
30euro/mp mansarda.
Tinand cont ca eu am 60 mp amprenta reiese conform acestui calcul 30 euro/mp x 180 mp=5400 euro total manopera ceea ce este enorm si un calcul incorect. Plus ca stiu ca la manopera la mansarda se ia maxim 40% din un etaj normal.
Ce ma sfatuiti. cei care ati construit cum s-a facut calculul la manopera?

am mai cerut oferte si pretul se face diferentiat parter vs mansarda. la mansarda sunt pereti de 1m in lateral(cazul meu si 2.65 la misloc apoi acoperisul. nu se poate lua manopera la mansarda la fel ca la parter. Mansarda reprezinta max. 40% din parter.
Cand se fac calcule nu platesti amprenta ci operatiuni pe tip de lucrare. o mansarda e gata intr-o saptamana.
mie mi-au cerut 40 % din manopera pe mp pentru mansarda adica:
60 mp parter x 30 euro= 1800 euro
60 mp mansarda 12 euro = 720 euro
total manopera 2520 euro.
Explicatia : timpul de ridicare a constructiei este mai mare la parter la fel si operatiunile. La mansarda timp mai putin de lucru:

Altfel spus daca aveam parter si etaj 1……se calcula asa 30 euro x suprafetle adunate. la mansarda nu se calculeaza asa.

alte pareri?

Buna ziua,
Calculul este corect.Manopera pentru mansarda se calculeaza diferit.Va pot trimite costul materialelor daca imi puneti la dispozitie planul de fundare si extrasul de armatura.Va putem si executa lucrarea .Va acordam garantie .

proiectul este inca la arhitect pentru cateva modificari. Termenul de finalizare este 30 ianuarie 2012. Imediat ce il am pot trimite proiectul pe mail. Putem comunica pe sebi_mmocanu@yahoo.com. Sa-mi trimite-ti pe mail contactele dvs si am sa va trimit planurile imediat ce le am. In principiu eu doresc sa platesc doar manopera. Materialele le cumpar eu direct de la producator.

pt.Dl Mocanu.vreau si eu sa construiesc o casa cu mansarda cu amprenta la sol se 50 m.se afla in jud. Galati.cat va costa materialele:fier,bca,tabla,etc.

BUNA KONSTRUIm KASE LA ROSU 30 E m2 SI FINISARI SAPE 10 LEI TENKUIT 10 LEI GLET SI LABABIL 15 LEI POLISTIREN 22 LEI LA GATA FAIANTA 20 LEI SUNTEm FOARTE SEROISI TEL 0752541531

am 65 mp amprenta cu pod mansardat. cum calculati manopera pentru toata constructia….? acoperisul este mai inalt si pleaca direct de pe placa.

va pot executa si eu lucrarea fundatie parter+mansarda acoperis fara tabla circa 12500 ron tel si detalii 0727644215

SC CLEMAX SRL EXECUTA:Pret incepand cu:
Proiecte case-6 euro metru/patrat
Constructii civile – la rosu
30 € metru/patrat
– la cheie
80 € metru/patrat
Sapatura fundatii
40 RON mc
Cofrare (cofraje tego, Doka, Peri)
22 RON metru/patrat
Popire (montat popi)
4 ron/mp
Fasonat si montat armatura
1,1 RON kilogramul
Turnat beton in fundatii, radiere, subsoluri
18 RON metru/cub
Turnat beton in grinzi, plansee, stalpi
25 RON metru/cub
Scari din beton armat
40 RON metru/liniar
Demolat zidarie
50 RON metru/cub
Demolat ziduri, fundati, placi de beton
160 RON metru/cub
Tencuiala brut interior (pentru grosime tencuiala de 2,5 cm )
13 RON metru/patrat
Tencuiala exterior (pentru grosime tencuiala de 2,5 cm)
15 RON metru/patrat
Tinci (driscuiala, finisaj tencuiala)
3,5 RON metru/patrat
Decopertat glet+lavabila
3 RON metru/patrat
Decopertat tencuiala
6 RON metru/patrat
Decopertat gresie/faianta
4 RON metru/patrat
Decopertat mozaic
13 RON metrul patrat
Glet grosier (Saten sau Euroglet)
4 RON metru/patrat
Glet de finisaj (Atlas)
3,5 RON metru/patrat
Slefuit , uniformizat glet
1,1 RON metru/patrat
Amorsa de perete
1 RON metru/patrat
Glafuri usi si ferestre
20 RON metru/liniar
Zidarie Bca
65 RON metru/cub
Zidarie caramida
75 RON metru/cub
Vopsea lavabila alba de interior
2,5 RON metru/patrat
Vopsea lavabila colorata de interior (o singura culoare pe camera)
4 RON/mp
Sapa autonivelanta
7 RON metru/patrat
Sapa de nivel
10 RON metru/patrat
Consolidat cu plasa STM
4 RON metru/patrat
Montaj gresie + faianta
17 RON metru/patrat
Placari marmura
30 RON metru/patrat
Demontat parchet
1 RON metru/patrat
Montaj parchet laminat + plinta parchet
9 RON metru/patrat
Montaj parchet stratificat
13 RON metru/patrat
Montaj parchet classic, masiv, exotic
32 RON metru/patrat
Raschetat si paluxat parchet
12 RON metru/patrat
Montaj tavane false din polistiren
15 RON metru/patrat
Montaj tavane casetate
18 RON metru/patrat
Montaj tavane si izolatie
30 RON metru/patrat
Montaj tavane suspendate
20 RON metru/patrat
Placare pereti cu gips carton pe structura metalica
15 RON metru/patrat
Placare tavane cu gips carton pe structura metalica
18 RON metru/patrat
Placare pereti cu gips carton fara structura metalica
10 RON metru/patrat
Montaj pereti despartitori
18 RON mp per fata
Scafe, grinzi rigips
30 RON metru/liniar
Tencuieli decorative sau structurate tip MARMOFIX, GRANOPOR etc
18 RON metru/patrat
Montat termosistem (polistiren, dibluri, plasa armare,)
20 RON metru/patrat
Vopsea lavabila de exterior
6 RON metru patrat
PRETURILE SUNT NEGOCIABILE TEL0749660404

cine e interesat de constructia unei case la rosu sau la cheie sunt disponibil doar in judetul dolj. manopera se mai calculeaza si la ochiometru!las si eu lasi si tu ca client.

pentru alexandru: mail-ul nu functioneaza
Am vazut ca ati spus ca oferiti informatii gratuit celor care doresc sa construiasca.
Eu vreau sa incepconstructia unei case acum in primavara
Casa este formata din:
Fundatie 1.15 m
Elevatie 0.8 m
parter 2.65 m
pod mansardabil cu perietii laterali de 50 cm si inaltimea la coama de 3 m
Casa se va face din caramida de 30 pe structura din beton armat. Acoperis din tabla tip Lindab
Amprenta este de 65 mp la care se adauga podul mansardat.
Ma intereseaza cam cat o sa ma duca manopera si materialele in faza de „rosu”? Finisajele stiu ca in functie de calitate costa mai mult sau mai putin. Pe mine ma intereseaza la rosu cat o sa ma coste?
La pod se face oferta separata?Adica parter x euro pe mp + realizare pod x euro?
Multumesc anticipat

Salutare la toata lumea.

In vara ma apuc de constructia unei case in ploiesti, casa are 110 mp aprenta la sol p+1, Caut o firma serioasa din zona. Astept propuneri

S.C.GIMIANA-IMPEX SRL.

CONSTRUCTII CASE-VILE,LA ROSU SAU LA CHEIE
CU MATERIALELE FIRMEI SAU A CLIENTULUI LA
ALEGERE,RENOVARI,CONSOLIDARI,MANSARDARI,
FINISARI,TERMOIZOLATII,INSTALATII SANITARE,
INSTALATII ELECTRICE.CONSULTANTA,ARHITECTURA,
INGINERIE SI TOT CE TIN DE ACESTEA.
TRANSPORT MATERIALE GRATUIT PENTRU CONTRACTE.
REL.0766813228-0748348199 SAU gimianaimpex@gmail.com

Doresc sa ridica o casa de aprox. 90 mp amprenta, parter plus mansarda (sau etaj mansardat, este asimetrica, o apa a acoperisului se sprijina pe perete de 1 m peste grinda parter, iar cealalta apa pe un perete de 2 m peste grinda). Caramida tot. In Galati, dorim sa construim in aprilie. Asteptam oferte pentru casa la rosu pe gena_gen@yahoo.co.uk.

pentru Sebastian……..pretul pentru manopera este intre 20 si 3o e/mp….iar pentru manopera si materiale..110-120 e/mp…..teoretic te poti incadra in 21 000- 22 ooo e….LA ROSU…dupa aceasta faza..poti scuti niste bani cumparand finisaje la un pret decent….
cateva sfaturi….
lucreaza cu materialele constructorului doar la ROSU
constructorul trebuie sa aiba tot ce este necesar pentru constructia casei…iar la final sa fie prezent cand se face procesul verbal de receptie al casei…
adresa maill……catalinbocai@yahoo.com… daca te interesaza un necesar de materiale.o zi excelenta!

OFERTA-CONSTRUCTII
SC. GIMIANA-IMPEX SRL.,CONSTRUIESTE CU PLATA IN RATE
PE O PERIOADA DE 1-15 ANI,AVANS 25-30%DIN VALOARE,
PENTRU INFORMATII NUMAI LA EMAIL,gimianaimpex@gmail.com

Daca va intereseaza eu construiesc, efectuez termosisteme, amenajari interioare etc, pe zona de vest a tarii. 0744 187595 sau 0730 582283

SC.GIMIANA-IMPEX SRL.
OFERTA CONSTRUCTII CASE-VILE-BIROURI,
CASA LA ROSU CU MATERIALELE FIRMEI =125euro/mp
CASA LA CHEIE CU MATERIALELE FIRMEI=260euro/mp
PENTRU DETALII,0766813228 -0748348199
SAU EMAIL.gimianaimpex@gmail.com

echipa baieti tineri lucram termosistem 18 lei mp tencuieli 13lei mp faianta 18lei mp rigips 14lei mp glet 9lei mp slefuit decorativa 10 lei mp sape nivel 8 lei mp sapa autonivelanta 7 lei mp amorsa +doua maini lavabil 3,5 lei mp garanti lucrarilor si seriozitate tel0761694344 viorel dolj

Buna ziua.In maxim 1-2 luni doresc sa incep constructia unei case in satul rosu langa bucuresti. Caut echipa serioasa pentru ridicarea casei la rosu eventual continuare si pe finisaje.
Amprenta casei este de 85mp, P+1+pod.
As vrea sa stiu cat m-ar costa manopera pt ridicarea la rosu.
astept eventuale oferte pe mail.
Multumesc

PENTRU VIOLETA
DACA CONSTRUIESTI CASE, NU STII SA COLCULEZI CIT COSTA O FUNDATIE?
NU STII CA FUNDATIA CASEI SE CALCULEAZA DUPA UN PROIECT (PLAN DE FUNDATII)
SAPATURI FUNDATII =LUNGIMEA+LATIMEA+INALTIMEA

BUNA ZIUA,
MODEL CALCULTIE SAPATURI-FUNDATIE-CASA 100mp
MATERIALE NECESARE+MANOPERA TUNDATIE CASA
SAPATURI FUNDATII CASA=70mlx(1.10×0,50)= 38,5mc
PROCURARE BETON FUNDATII =38,5mc
PROCURARE FIER BETON OB/8=750kg
PROCURARE FIER BETON PC/52=240kg
PROCURARE FIER BETON PC/52=684kg
PROCURARE CHERESTEA PENTRU
COFRAJ-ELEVATIE (SCINDURA )=5mc
SIRMA FERAR+DULGHER =250KG
CUIE-7/8 cm =20/25/kg
COFRARE SI ARMARE ELEVATIE=70ml(0,50×0,80)=28mc
PROCURARE BETON ELEVATIE=28mc
DECOFRARE ELEVATIE-UMPLUTURA PAMANT
COMPACTARE PAMANT-STRAT PIETRIS 10/cm( FOLIE)
PROCURARE+MONTARE PLASE BUZAU PLACA( PARDOSEALA)
PROCURARE+TURNARE BETON PLACA FUNDATIE
PENTRU CEI CARE DORESC DETALII,
VA STAM LA DISPOZITIE ,NUMAI CU PLAN DE FUNDATII
CU STIMA MIHAI LAZAR

Buna ziua,
Dl Lazar Mihai este o coincidenta de nume .Va multumesc pentru modul ironic in care ati oferit aceste informatii. Pntru Violeta va rog sa-mi dati o adresa de email pentru a va transmite o propunere de deviz.Am in lucru acum o constructie P+1+M cu o amprenta la sol apropiata. Va informez ca valoarea este orientativa in lipsa unui proiect.
VIOLETA

echipa tanara construim case la rosu si la cheie ,lucrez din 2003 numai in snagov,prahova – va pot arata lucrarile,pt COSMIN de langa Bucuresti,lasati un numar de telefon sau adresa de mail si va contactez cu o oferta serioasa

DACA ATI PUNE SI FIRMA PE CARE O REPREZENTATI,DACA O AVETI BINEINTELES ,NU AR MAI EXISTA COINCIDENTE DE NUME,EU SPERAM CA ACEST SAIT SA FIE PENTRU FIRME
DE CONSTRUCTII NU PENTRU UNII CARE TREC DOAR UN NUME SI UN NUMAR DE TELEFON.
CU STIMA MIHAI LAZAR GIMIANA. RO

vreau si eu sa-mi ridic o casa cu amprnta de 120 mp,plus mansarda cu peretele lateral de 1 metru, ma poate ajuta careva cu materialele necesare pe atape (fundatie, pereti plus placa, si mansarda) si mana de lucru pe etape, sau pe adresa de de mail lupy_ionut@yahoo.com

DACA AVETI PROIECTUL CASEI TRIMITETI PENTRU CALCULATIE,
CEEA CE VAD CA NU VREA SA INTELEAGA OAMENII NOSTRI ,
ESTE FAPTUL CA O CASA ARE PARTICULARITATILE SALE,
EXEMPLU O CASA DE 100 /MP POATE SA FIE MAI SCUMPA SAU
MAI IEFTINA SI ASTA SE POATE CALCULA DUPA CE VEZI
NECESARUL DE MATERIALE,DIN PROIECTUL RESPECTIV.
EXEMPLU:IN UNELE FUNDATII SUNT NECESARE 4/5000KG FIER,
CA ASA PREVEDE PROIECTUL,IAR IN UNELE DOAR 1500KG FIER.
DACA CINEVA DORESTE UN PRET REAL AL CASEI SALE TREBUIESA
INTELEAGA ASTA
CU STIMA MIHAI LAZAR

DORESC SA CONSTRUIESC O CASA 120 MP .CCA.IN LOCALITATEA AGIGHIOL.JUD.TULCEA .ASTEPT OFERTE PENTRU PROIECTERE SI CONSTRUCTIE .

buna,doresc sa incep constructia unei case linga drobeta turnu severin,in luna august vreau sa fac fundatia,daca este cineva care lucreaza prin zona va rog sa ma contactati pt oferta angelaileana@yahoo.com multumesc

Salutare tuturor,

Doresc si si oferta de pret(deviz) de la o firma serioasa, cu specialisti, care sa ofere garantia lucrarilor executate, si este dornica sa munceasca pt. o marja corecta. Daca lucrarea este foarte buna, la sfarsit sunt dispus sa ofer un bonus. Constructie 118mp amprenta la sol, cu placa in pod. Astept doar oferte pliate pe realitate, si preturi reale. Celor interesati, pot transmite lista de cantitati din antemasuratori.

buna ziua.
doresc sa construiesc o casa langa brasov si caut o echipa serioasa. este facuta pana la cota 0, amprenta (garaj inclus) este de 170-180 mp, parter si mansarda, din caramida. astept oferte pe mail gavliv75@yahoo.com

Buna ziua Dl Liviu.

Numele meu este Koszti Laszlo , am 32 ani si lucram in domeniul de
constructii de case la rosu sau la cheie, amenajari interioare
exterioare de aproximativ 10 ani.
Suntem o echipa din Covasna formata din 5 persoane fiecare cu
experienta in domeniul constructiilor la cheie.
Maine o sa fim in Comuna Bod o sa montam tamplaria PVC la unul din
casele pe care le am construit anul trecut, daca doriti si sunteti
interesat am putea sa ne intalnim pentru a avea o discutie fata in
fata si sa vedem daca ne putem intelege.
Avand in vedere faptul ca am relatii destul de bune cu producatori de
materiale de constructii din judetul Covasna, cum ar fi cherestea,
grinzi, alte materiale lemnoase pt acoperis, nisip, agregate, var,
caramida, tamplarie, instalatii electrice, sanitare, incalzire etc. va
putem facilita procurarea acestor si a altor materiale la preturi mult
mai bune decat cele din comert, cele de la distribuitorii din Brasov
astfel veti putea face o economie substantiala la cheltuielile cu
materialele.
Numarul meu de telefon este 0771077237.
Daca sunteti interesat de o intalnire maine, atunci contactati ma cu incredere.

In speranta unei viitoare colaborari astept apelul dumneavoastra.

Cu stima,
Koszti Laszlo
SC NHY COMPANY SRL

construim case la rosu la cel mai ieftin pret sunatima si nu veti regreta .suntem o echipa de meseriasi buni ,nu folosim bautura.tel.0746679183

bai nea sebastian asta cu casa..am si eu o intrebare: tu construiesti o casa doar cu o placa? ala de ti-a cerut 30 eur/mp x 180 mp desfasurati a facut CORECT!!! Zi mersi ca nu ti-a cerut mai mult…Acu toti astia care aveti ceva bani furati de pe nu stiu unde ati reusit..sunteti si ingineri constructori..bai omule, muncitorii aia vor bani pentru tot ce fac. Te pomenesti ca mai vroiai si cu firma, ca nu am citit sa vad…Eu sincer te taxam – fara firma – cu 50 euro/mp pentru ca meriti!!!
65 cum ai zis tu..ca ai mp x 35 = 10000 lei,corect?
Podul..ai vrea gratis..stiu asta.. podul inca..15 pe mp..cam la asta te-ai gandit zic eu..inseamna..: 65×15 = 4290
total: 14300 sa zicem ca ne cinstesti:))
Casa asta e gata intr-o luna..1 luna jumate. Cu 5 oameni permanent
26 zile x 5 oameni x 70lei/zi = 9100 de lei
13 zile x 5 oameni x 70lei/zi = 4550
TOTAL : 13 650 LEI noi
14 290 – 13 650 = CALCULEAZA TU SI ZI-MI..CA SEF DE ECHIPA – asta daca vrei treaba calumea, trasaj corect si lucru dupa planuri, fara segregari,etc…- DACA AI MUNCI PE BANII ASTIA 1 LUNA SI JUMATATE.
ZGARCITULE! CAT DAI ATAT O SA PRIMESTI BA CALICULE. NU ITI CERE NIMENI PIELEA DE PE TINE DA MACAR FII NAIBII CORECT. PUNE MANA, CONSTRUIESTE TU SI SA VEZI CE BINE E..SI DACA REZISTI MACAR 2 ZILE..ESTI TARE..SA AI SPOR SI SA CADA CASA PE TINE ITI DORESC!!!:))

Nu stiu de unde am vazut eu 65..in loc de 60…nici nu mai calculez ca nu mai are rost…ramai cu aia in mana, bai nea sebastian…forta de munca locala daca vrei..go 4 it..am vazut destule case pe la tzara si in provincie facute asa..putin dai..si mai putin primesti…dup-aia te plangi ca ploua in casa…sa ai multe succesuri :))

Buna ziua
Vreau sa-mi ridic si eu o casa vara aceasta: plan parter 106 mp si plan etaj 76 mp.
Care este pretul pentru manopera?
Daca stie cineva cu aproximatie cat ma costa aceasta casa sa o ridic la rosu cu tot cu mnopera? Multumesc

Doresc sa-mi construiesc o casa incepand cu luna august. Constructorul m-a avertizat ca nu ma voi putea muta in ea de Craciun pt. ca trebuie lasata sa se usuce cateva luni, fara usi, fara geamuri(acoperisul il va termina). Este adevarat ce spune constructorul sau nu? Astept raspunsuri. Multumesc

Constructiile din caramida pot fi tencuite si finisate
fara nici o problema in acelasi an,cele din BCA,trebuie lasate
o perioada de timp .
Cu stima Mihai Lazar

Doamna Violeta tocmai vin de la ITM.
Astia pe noi trag ca avem angajati
Cu Stima Mihai Lazar

buna, as dori si eu adrese cu firme sau echipe ce construiesc in zona Salaj,este o casa de 109 mp si mansarda. Proiectul este in curs de avizare si caut firma serioasa pt ridicarea ei.Multumesc.Astept raspuns pe adresa de email pernes_amalia@yahoo.com

SC.GIMIANA-IMPEX SRL.
EXECUTA CONSTRUCTII CASE-VILE,LA ROSU SAU LA CHEIE,
CU MATERIALELE FIRMEI,SAU ALE CLIENTULUI LA ALEGERE,
CU O MANOPERA DE 35 EURO/MP CONSTRUIT,INSTALATIILE SANITARE
(SCURGERILE) SI INSTALATIILE ELECTRICE IN PLACA SINT INCLUSE
IN PRET,PENTRU DETALII,0766813228-0748348199,SAU EMAIL,
gimianaimpex@gmail.com

firma de constructii din reghin.ridicam case in rosu sau in stare de finisare dupa dorintele clientului la preturi de criza cu deplasare in tot jud mures .rog si ofer seriozitate.tel.0749103155,vasile

pt mai multe informatii puteti sa intrati si pe adresa de email:www.angela.buta77@yahoo.com

asa zic si eu replica dl.testostrian .sa munceasca el dl.sebastian sa vada cum se face o casa .si sotul meu face asta si saracu numai el stie cum sta in ploaie ,vant frig ,caldura si de altfel totii constructorii,vai si amar de capul lor pe bani de nimica.acesti oameni muncesc din greu pe bani putini dar numai cei in situatia lor stie.deaia fug romanii in tari straine pe bani de mizerie pt staini ca la noi e bataie de joc si de conditii vai si amar

FIRMA DE CONSRUCTII DIN REGHIN. EXECUTAM CASE IN ROSU SAU LA CHEIE IN TOT JUD MURES. RUGAM SI OFERIM SERIOZITATE, PRETURI DE CRIZA. PERS. CONTACT VASILE, TEL 0749103155 . EMAIL angela.buta77@yahoo.com … multumesc

buna, in 1 septembrie voi incepe constructia unei case cu amprenta la sol de 109 m2 plus mansarda.As dori sa stiu cam cat mar costa. Am proiectul si/l pot trimite.Multumesc

trimite un email cu planurile pt a face o ofera de principiu in jur de 110e mp cu tot cu materiale

PRETUL MINIM PENTRU O CASA LA ROSU NU POATE FI MAI MIC
DE 150 EURO/MP CEI CE DAU PRETURI MAI MICI VA INSEALA
SI NU O SA TERMINE CASA NICIODATA PENTRU CA NU O SA LE AJUNGA BANII.
CU STIMA MIHAI LAZAR

SC GIMIANA-IMPEX
CONSTRUCTII CASE-VILE LA ROSU SAU LA CHEIE
CU SAU FARA MATERIALELE CLIENTULUI LA ALEGERE
FINISARI CASE LA ROSU,MANSARDARI CASE,ACOPERISURI
DIN TABLA TIP LINDAB,TERMOIZOLATII CASE-BLOCURI
INSTALATII SANITARE SI ELECTRICE ,ARHITECTURA,
INGINERIE SI TOT CE TIN DE ACESTEA.
email.gimianaimpex@gmail.com
telefon,0766813228

dl lazar este adevarat o casa de rosu in functie de proiect costa intre 110E si 160e mp dar nu toate casele sunt de 150E daca vrei iti demonstrez ca la 125e construiesc orice

am o casa de 7m x 9m si sunt in stadiul de turnat centura.
as dori sa aflu cum se calculeaza manopera la acoperis ( in doua ape)doar lemnul fara invelitoare.Vreau sa fie latuita pentru tigla.
Ma intereseaza si un pret la asteriala (tot numai manopera)
Multumesc!

Multumesc Ionut dar ma interesa ce preturi se practica pe mp la executia sarpantei.Am deja cateva oferte date pe mp si de asta ma interesa un pret aprope de realitate.
am gasit pe net:- executat sarpanta simpla fara învelitori: 45lei/mp
– executat sarpanta mansarda fara învelitori: 110lei/mp
M-as bucura daca m-ar lamuri cineva si care este diferenta intre cele doua variante.

ha ha ha,va este foame rau constructorilor dar si potentiali clienti vor sa faca case pe 2 bani. ieftin dai,ieftin iese la cutremur strangi din b…….. si fisurile domnesc. ATENTIE LA NEATENTIE,nu se poate lucra o casa la rosu sub pretul de 50 euro, scade pretu scade calitatea.

Amenajam orice tip de c-tie atatla interior cat si la exterior practicam preturi foarte avantajoase cu maxim de calitate.Echipa noastra este pregatita sa va ofere luxul de care aveti nevoie cu un minim de cheltuiala.Suntem pregatiti pentru orice buzunar,tu alegi daca vrei sa lucrezi cu oameni calificati.Oferim discaunt-uri negociem la fata locului.In 2 cuvinte suntem profesionisti.0727979712

SC.GIMIANA-IMPEX SRL.
CONSTRUIM CASE-VILE LA ROSU SAU LA CHEIE IN OTOPENI
CU MATERIALELE FIRMEI SAU A CLIENTULUI LA ALEGERE
PENTRU DETALII 0766813228-0748348199

buna seara, o oferta pt o casa p+1 cu amprenta de 5x4m??? la rosu. un timp de executie???modalitate de calcul a manoperei se poate???
multumesc

vad ca pe aici se” vorbeste „numai in euro- DE CIND BA FRATILOR A SCHIMBAT ROMANIA LEUL CU EURO??? vad ca exagerati cu preturile foarte tare aproape ca se cere acelasi pret pe manopera ca-n occident.Cat le dati ba patronilor de 2 lei(pardon 2 euro)salariile la muncitorii vostri??? Ajung saracii la 1000 de lei???iar voi vreti ca cel ce isi face o casa sa va dea si voua cam tot atat cit a dat pe materiale???? vreti sa castigati zeci de mii de euro pe luna doar asa cu papagalul???la munca burtosilor si gusatilor !!!nu mai fraieriti lumea cu preturi astronomice intr-o TARA UNDE SALARIUL MEDIU LUNAR ESTE 250 DE EURO

Dragilor si eu imi construiesc in 2013 o casa ,,dar nu va mai aruncati sa primiti orice gogoasa de la te miri cine ,,ba ca m patrat costa 30 de euro ba 50 ,ba nu stiu mai cat…nu le mai bagati banii in buzunar celor care au o echipa de muncitori si negociaza sa castige el si nua cei oameni care muncesc..Va dau un sfat tocmiti-va casa la rosu pe lucrare,,,si nu la m patrat sau desfasurat sau liniar adica,,o casa la rosu in vremurile de azi o amprenta de 85-86 de m nu face mai mult de 5000 de euro toata ca la rosu,,! Deci asa trebuie sa ganditi ,,au trecut vremurile in care se cerea si pe masa si tasu…eu am gasit sa construiesc casa la rosu sub 5000 de euro .va doresc succes,,si sincer va spun sunt meseriasi buni ,,,,negociati direct cu cei care muncesc nu cu cei care ii conduc ,,

DE OMUL PROST SI ANONIM TREBUIE SA TE FERESTI SAU SA FUGI,MAI ALES CA SE CREDE SI DOAMNA…

Salutare,scuzati-ma daca intervin,dar vad ca toata lumea se gandeste sa economiseasca si sa improaste cu noroi sau sa arunce cu pietre in cei ce conduc o echipa de muncitori,Stie cineva cati bani se cheltuie la stat pe fiecare muncitor in parte?Sau facem altfel,in conditiile in care un muncitor meserias in constructii ar trebui sa duca acasa la familia lui macar 1500ron si pentru el se plateste la stat aproxim.5-600ron…hai sa facem o socoteala simpla..impreuna…la o casuta de 70mp iti trebuie cel putin 4 oameni si o lucrare de genul asta,facuta exact ca pe proiect,cu un inginer de santier care vine si controleaza cei 4-5 tone de fier sau 6-7 sau chiar mai mult la unele case,16 la ultima,cum a fost montat,cu cofrajele constructorului,popi metalici,schela metalica,motorina in fiecare zi,se rupe un disc,se rupe un lant,se strica bormasina etc,stres,raspundere,mie mie se pare,sincer,fara suparare,ca multi isi dau cu parerea,fara sa aiba habar ce inseamna sa construiesti o casa…Aaaa…daca vorbim de o echipa care vine cu o mistrie,1 cancioc si 2 galeti si cand apare itm-ul alearga pe campuri sa nu fie prinsi…e cu totul altceva,Cu toate ca din cate stiu eu atat proprietarul cat si muncitorii iau amenda pentru munca la negru,10000 ron pentru fiecare muncitor fara contract de munca,aplicata sefului,1000 ron aplicata muncitorului,iar proprietarul nu stiu exact…Aproppo pentru cei care cer preturi pentru case la rosu,nu v-ati gandit ca este necesar sa specificati de unde sunteti,sau unde va fi construita casa?sau va asteptati sa intre vreun constructor si sa va dea o oferta de pret,asa,pe net,fara sa consulte proiectul,dar el sa ghiceasca unde va fi facuta lucrarea,sau credeti ca deplasarile unor echipe la o anumita distanta de casa lor,nu costa nimic?eu sunt din galati,o zi buna va doresc

sa fim seriosi toti incercam sa fentam fiscul si sa evitam controalele. inca nu am ajuns sa putem fi cu toate la punct plus ca au scazut preturile la constructii si ttrebuie sa facem tot ce putem sa ne dam dupa clienti.

da asta asa este dar cand te apuci sa faci un acord pe o lucrare care deja din start pleaca cu bani putini si te gandesti cate riscuri sunt sa se rupa sculele si ai o lucrare care iti raman bani doar ca un salariat normal cu invastitia ta,cu stres ,telefoane,contabila care te suna sa te duci sa achiti la stat,da vreo 2 zile de ploaie si nu poti turna de exemplu placa superioara ,deci nu poti incasa un alt avans pe lucrare,nu e asa simplu cum pare….

sunt convins ca este greu sa facem profituri in zilele de azi dar daca ramanem cu un salariu mediu dupa ce platim tot eu zic ca tot e bine si se misca ceva. stres stres stres nu mai punem la socoteala. eu al muat acum o lucrare pe 115e mp ma gandesc cu groaza la ea si ma rog sa nu am probleme ca altfel se umple forumul cu numele meu 🙂

am luat o singura data o lucrare cu materialele mele si nu mai imi trebuie in viata mea, stresul care-l ai sa nu-ti dispara materiale de pe santier si socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ,niciodata,asta este prima baza principala….

Buna ziua, am un teren la Ciorogarla si doresc in primavara sa ma apuc de treaba, mai exact constructia unei case la rosu in prima faza de aprx. 150mp. Am ales si modelul. Deci in functie de acest plan va rog daca puteti sa imi spuneti cam la cat ma duce acest proiect repet la rosu. Cu multumiri astept detaliile meseriasilor.

buna seara,sa stiti ca meseriasii in primul rand,cred ca v-ar intreba,daca e constructie cu bca sau caramida sth,daca aveti placa din beton sau placa de lemn intre parter si etaj,daca este etaj sau doar mansarda,daca totalul intre parter si etaj este de 150 sau doar amprenta este de 150,aproximativ cate tone de fier sunt de montat,daca cumparati dvs etrierele deja facute….si ultima ar fi daca aveti toate aprobarile….sunt doar cateva intrebari care le-ar pune un meserias inainte sa va dea un pret corect..din punctul meu de vedere,o seara buna va doresc

Buna ziua,
pt. a va putea face o oferta trebuie sa avem planurile sau cel putin sa ne spuneti ce tip de constructie aveti,cu etaj si mansarda,doar cu etaj,sau doar mansarda si 150 m utili sau construibili ?
inoxconstruct@gmail.com
0723871203

BUNA ZIUA O CONSTRUCTIE LA ROSU SE EXECUTA LA PRETURI INCEPAND DE LA 120E MP. IDEIA ESTE CA TREBUIE FACUT UN DEVIZ DE MATERIALE SI UN PLAN DE BATAIE AL LUCRARII ASTA PENTRU A AFLA PRETUL REAL AL CASEI LA ROSU. LA CHEIE NU PREA SE POT DA PRETURI DUPA VORBA ATATA TIMP CAN NU SE STIU FOARTE MULTE DETALI. DACA VREI O OFERTA TREBUIE UN PROIECT. DACA AI UN MODEL ANUME DE CASA POTI TRIMITE EMAIL SI SA SUN CATIVA ARHITECTI SA IMI DEA PLANURILE DETALIATE ALE CASEI EMAIL
zae_construct@yahoo.ro
tel 0734258723/0752789552 fax 0248/223007

SC. GIMIANA-IMPEX SRL CONSTRUIESTE CASE-VILE
PENTRU UN TEREN LA SCHIMB IN OTOPENI-ODAI,
PENTRU DETALII 0766813228-0748348199

SC.GIMIANA-IMPEX SRL
VA UREAZA SARBATORI FERICITE,
UN AN NOU PLIN DE REALIZARI!!!
LA MULTI ANI!
CU STIMA MIHAI LAZAR

bine zis,construim numai pentru oameni seriosi…doar in judetul galati.0746865523,la multi ani tuturor

Buna ziua,Adrian si La Multi Ani.O casa de 150mp construiti,in Ciorogarla,eu o pot face cu 5500euro-manopera la rosu,si cu 22000-25000euro(materiale+manopera)functie de cantitatile si felul materialelor.Daca ai proiectul mi-l poti trimite la aureliancretu67@yahoo.com si iti pot face un deviz de lucrare.Cu respect ing.Aurelian Cretu.

Suntem o societate comerciala care executa case la rosu si la cheie,cu materialele clientului sau ale noastre,
casa de rosu materiale cu manopera 120Emp(case mai mari de 200mp tabla gratuit)
doar manopera 25Emp
casa la cheie materiale pus manopera la 260e mp.
doar manopera 70E mp
efectuam sape mecanizate elicopterizate la 10 ron mp
tencuiala mecanizata cu totcu materiale la 22ron mp
incalziri prin pardoseala 30e mp cu tot cu materiale

Platile se fac esalonat,in functie de stadiul lucrari. Stam ls dispozitia dumneavoastra cu orice detali. Pentru o oferta puteti trimite email zae_construct@yahoo.ro cu planurila casei la care se face un deviz si o oferta. Contact 0734258723

construim si prin creditul prima casa

Adrian in decembrie 22nd, 2012

Buna ziua, am un teren la Ciorogarla si doresc in primavara sa ma apuc de treaba, mai exact constructia unei case la rosu in prima faza de aprx. 150mp. Am ales si modelul. Deci in functie de acest plan va rog daca puteti sa imi spuneti cam la cat ma duce acest proiect repet la rosu. Cu multumiri astept detaliile meseriasilor.

Buna ziua.
Construim case la rosu si la cheie incepand de la 10000 euro materiale+manopera pretul pentru cererea dumneavoastra vi-l dam in cel mai scurt timp, dupa ce ne trimiteti compartimentarea casei. Putem lucra dupa proiectul dumneavoastra sau al nostru. Pentru a va face o ideie despre servicile noastre puteti vizita site-ul nostru mondoprestprosperity. bizoo. ro

Cu respect,
Constantin Cristian
tel. – 0736049080
email- mondoprest_grand@yahoo.com

FIRMA SPECIALIZATA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR CU O EXPERIENTA DE PESTE 45 DE ANI AN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR IN ROMANIA SI 22 DE ANI AN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR DIN STRAINATATE EXECUTAM CASE LA ROSU SI LA CHEIE,FINISAJE INT SI EXT,BETON AMPRENTAT,GRESIE,FAEANTA,MARMURA,GRANIT,PIATRA PLACATA,ZIDARII DIN CARAMIDA APARENTA SI PIATRA, SEMINEE INT.SI EXT. PAVAJE,BORDURI RENOVARI APARTAMENTE,SCARI DE BLOC,PISCINE REALIZAM PROECTELE SI OFERIM GARANTIE DE 5 ANI PRECUM SI FACILITATI DE PLATA AN RATE PENTRU MAI MULTE DETALII SUNATI LA;0765961546 SAU LASATI EMAIL

se poate sa-mi dea cineva un pret pt o constructie de 97mp amprenta,subsol 57mp si mansarda,si inca ceva…de unde pot achizitiona materiale direct de la producator…nu am gasit pana acum asa ceva…poate n-am cautat unde trebuie…constructia intentionez sa o fac in jud. dambovita..multumesc

B-dul N.Balcescu, nr 48, Piteşti, Argeş
Tel. 0770934528
Mobil: 0740069715; 0740253715
E-mail: office@gelus-construct.ro
gelus_construct@yahoo.com
Dorim sa va retinem atentia pentru a va face o scurta prezentare a companiei SC SAN Gelus Construct SRL si a produselor noastre.
Înfiinţată în anul 2012 in cadrul grupului de firme GELUS GROUP, S.C.SAN GELUS CONSTRUCT S.R.L.s-a format pentru a dezvolta activitatea din constructii si lucrarile conexe constructiilor pentru scaderea costurilor de executie a lucrarilor. Deschisă spre nou,in plina dezvoltare, orientată spre o gamă largă de produse şi servicii din domeniul constructiilor civile si industriale :
• locuinte (case la cheie, case la rosu), sedii administrative, centre comerciale si de invatamant
• amenajari interioare
• instalatii electrice sanitare si termice, confectii metalice
• design si peisagistica
• De ce sa lucrati cu noi?
• Pentru ca suntem:
• – o companie mica
• – cu preturi mici
• – cu termene de executie mici
• Pentru ca respectam:
• – standardele de calitate
• – bugetele stabilite
• – termenele promise
• Suntem o echipa restransa, fara costurile unei regii de constructii, flexibila, la care puteti apela pentru lucrari de constructii, amenajare sau reparatii in conditii de colaborare deschisa, preturi corecte si transparente, termene de executie mici.
• Dar o echipa completa, care poate rezolva toate aspectele unui proiect, cu toate categoriile de lucrari implicate: de la amenajare de santier, decopertare, demolare, trasare, turnare fundatie, zidarie, tencuieli, instalatii sanitare, instalatii electrice, pana la finisaje, glet, tencuieli decorative, montaj gresie, faianta, parchet, zugraveli, lavabil,mobilier,scari sticla,termopane,proiecte de design,alte activitatii si produse.

buna doresc sa construiesc o casa de 214 mp parter plus mansarda tot de 214mp,doresc sa ma sfatuiti ce sa fac deoarece am mai multe oferte pentru manopera,18000e,16000e si 10000e manopera la cheie.ce ma sfatuiti sa fac e tentanta cea de 10000 dar mi se pare cam putin si toti cer avans.va multumesc

SC.Gimiana-Impex SRL.
Executa constructii Case-Vile in zona de nord,
numai cu materialele firmei,activitati de arhitectura,
proiectare,obtinere avize de autorizatie, constructie,
pentru cei interesati,contactati-ne la adresa de email
gimianaimpex@gmail.com

probabil ca nu stiti nimic in domeniul constructiilor sau cautati sa iesiti cat mai ieftin si va adresati unei categorii gresite de „constructori” dar nu se pot numii asa cei care v-au facut aceste oferte! Ma pun la dispozitia dvs fara a avea pretentia de a lucra cu mine si va demonstrez in orice maniera de calcul ca doar manopera la rosu la cele mai mici preturi de pe piata depaseste usor 10 mii!
toate cele bune

Buna ziua,
Doresc sa construiesc o casa D+P+1E+Pod la rosu in orasul 1 decembrie, Ilfov pe urmatoarea structura:
– Demisol 40 mp cu 2 incaperi (beci), coborare pe scara interoara de beton, sub scara de urcare la etaj;
– Parter: amprenta 80mp +24 terasa cu acoperis,
– Etaj 75 mp.
– Pod – acoperis in 2 ape cu inaltimea la coama 4 m, invelitoarea va fi cu tigla ceramica.
Casa va avea elevatie de 1,8 m pentru ca terenul este drept, dar sub nivelul strazii cu o diferenta de 1,1 m fata de strada + 70cm elevatia finala pe beci. Astfel, pentru demisol se vor mai sapa 50 cm sub nivelul actual al terenului.
Dupa terminarea lucrarii voi incarca cu pamant pana la cota 70 cm, deci demisolul se va transforma de fapt in subsol.
Proiectul inca nu este gata(probabil autorizatia de construire o voi obtine la mijlocul lunii martie). As dori sa incep in luna martie-aprilie. Voi pune la dispozitie totul mecanizat turnare cu cifa+elefant+vibrator, sapatura cu excavator. Doresc ca lucrarea sa se realizeze cu cofraje tego + popi metalici. Pretul vreau sa contina de asemenea pozarea de tuburi pexgol pentru instalatia termica in placi pana la distribuitorare (2-parter + etaj), pozarea instaltiei electrice(doar tuburile goale) prin plansee (etaj+pod) si instalatia sanitara trasa prin demisol pana in afara casei. Doresc izolare placa parter si hidroizolare beci. Vreau doar oferte de la firme cu angajati. Doresc pret pe lucrare. Ofer si doresc seriozitate.
Cu stima, Cristian.

Buna ziua,
firma de constructii cu experienta si muncitori calificati executam case/vile/blocuri la rosu/la cheie si amenajari la preturi competitive
va stam la dispozitie la
inoxconstruct@gmail.com si
0723871203
toate cele bune

Extraordinar tupeul unor constructori!
Pret manopera la rosu caramida bca chirpici ce vrei. Max 25 de euro. Asta e pretul la care se lucreaza . Mai oameni buni am vazut case de 100 mp facute de 2 oameni cu betoane de la statie si sapaturi mecanizate gata la rosu in 2 luni dar nu stat atata timp pe santier. 2500 de euro nu mai sunt bani? Din astea 2 luni se lucreaza maxxxxx o luna efectiv …. Cu indulgenta o luna. Constructorii adevarati fac 2 -3 lucrari concomitent.
Ce preturi vad eu aici…… Sunt pt ingrasat patronii
La munca cu patronii sau invatati sa respectati angajatul si clientul
Felicitari celor care au de lucru si mai dau si altora
Pac pac m am enervat
Spor la treaba patronilor! Sa aveti lucrari multe proaste si angajati hoti:)

Domnule FOAMENGIT,cind faci un comentariu scrieti numele,mai ales ca faci si niste afirmatii,de fapt nici nu stii ce vrei,sa moara patronii,sau muncitorii,fii mai explicit omule,si cei doi oameni chiar faceau doua trei case deodata,tare greu le-o fi fost bietilor oameni,de odihnit cind mai aveau timp?
Si spre linistea d-voastra tin sa va aduc la cunostinta ,ca unii patroni mai si muncesc,chiar si la roaba cind e nevoie,numai asa demostrezi ca-ti place ceea ce faci,adica constructiile domnule foamengit.
Cu multa stima …

SALUT,sincer tare mult vreau sa vina itm peste voi sa va potoliti cu munca la negru,v a mirati de ce va cad casele si ajung dupa 3-4 ani sa le consolidati sau la un cutremur va cad in cap tavanele,daca faceti casele cu 2-3 salahori ce pretenti mai aveti de unde aveti habar sa faceti o casa corect cand voi intrebati lucruri simple in constructii nu stiti nimic si vreti ieftin de ce nu va loati firme care va dau garantie la lucrare?nu aveti bani de case nu va loati fratilor loativa apartamente.amenda pt munca la negru este de 10000ron pt cine angajeaza si 1000ron muncitor.spor la treaba tere mult imi doresc sa faca amenzile de trei ori mai mari

Suntem din Maramures;Suntem foarte seriosi;Suntem dispusi sa negogiem.

Cautati-ne si ve-ti fi multumiti.

Tel.0728903340

spuneti-mi va rog manopera de 30 euro/mp include si tva? daca se doreste factura nu stiu cati ofera pretul asta pe mp!

30euro/mp este un pret ”la negru”,cred. Cu factura,deci lucrat cu firma,pretul ajunge la 40euro/mp + TVA.

Executam lucrari de constructii:case,vile,la rosu sau la cheie,termoizolatii,garduri,porti,instalatii electrice si sanitare,cu echipa competenta si preturi rezonabile.
TEL-0314182977 SAU -0753065067

Echipa serioasa,din Maramures,executa constructii la rosu cu 130 ron/mp,iar la cheie cu 4oo ron/mp.0728903340.

Pentru testostrian :
In primul rand stilul de a vorbi spune foarte mult despre un om.
In al doilea rand nu confundati agarcenia cu a cauta corectitudine. Daca construiesc o casa P+M de 65 mp si suprafetele se aduna adica 130 pm x manopera pe mp cum se calculeaza la P+1 ? Ceea ce am spus eu de fapt reprezinta ceea ce m-a sfatuit arhitectul. Mi-a spus clar ca multi incearca sa pacaleasca si sa adune cele doua suprafete , situatie valabila numai la P+1.mansarda reprezinta 40 % dintr-un etaj si manopera si materiale, timp de executie etc. Am amici care au construit P+M si oferta a sunat asa: x euro ptr parter si y euro ptr mansarda(y fiind cu 50%-60% mai putin decat x).Nu le-a plouat in casa etc….S-a dus perioada de japca a constructorilor. Vreti sa rezistati lucrati corect nu poti sa ceri pe o mansarda manopera pe un etaj. Am un amic care si-a construit in constanta casa de 240 mp cu 4 oameni finalizata in 3 luni si o saptamana. s-a lucrat corect de la 7 dimineata pana la ora 19.00 de luni pana sambata si nu au comentat ca dvs. Oameni seriosi. Si ca si comparatie…: Eu ma ocup de contabilitate. Daca dvs aveti o firma cu 3 angajati cer un pret daca aveti 15 este normal sa cer alt pret? Asa si la o constructie un parter cu inaltimea de 2,65 m se face cu un efort corespunzator , o mansarda cu pereti laterali de 1 m se face mai usor, efort mai mic, munca mai putina deci……costuri mai mici pe toate planurile: daca am materiale mai putine inseamna ca se munceste mai putin cu costuri pe manopera mai mici.
Este un calcul simplu si a intelege ca este normal sa ceri mai putin pe o mansarda este logic.

De anul trecut pana acum s-au intamplat unele lucruri bune incat o sa raman in bucuresti cu domiciliul permanet si doresc sa imi fac casuta ptr weekend etc. Am vazut ceva cochet facut la cineva. Casa avea 35 mp parter cu pod mansardabil cu scara exterioara unde au facut doua mici dormitoare.
Puteti sa imi spuneti ce costur ar fi pentru o astfel de casuta manopera si materiale. cam cat ar duce cu totul?

Buna ziua tuturor,
o lucrare se angajaza in baza proiectului tehnic, calculand cantitatile de materiale si categoriile de lucrari,preturile pe mp/amprenta sunt informative!
Execut la preturi competitive constructii la rosu/cheie,amenajari si confectii metalice din inox!Construim si prin programul Prima Casa!
inoxconstruct@gmail.com
0723871203

Buna ziua tuturor,
suntem firma cu experienta in domeniul constructiilor civile, executam case la rosu cu 30 E / mp, sau la gata 100 E / mp, amenajari interioare-exterioare, tencuieli, sape, instalatii sanitare-incalzire, instalatii electrice. Ne puteti contacta la adresa de email : valy_valy75@yahoo.com sau tel. 0766.793.563, 0757.060.877, 0737.055.040
Toate cele bune !

Pentru oferte justificative si intocmire devize ferme trimiteti proiectul (rezistenta si arhitectura) la adresa cromprest@yahoo.com .Cei care avanseaza preturi fara sa cunoasca detaliile constructive ale imobilului o fac poate o agata si ei vreo lucrare de pe acest forum. Constructia unei case este ca si achizitionarea unei masini, dar nu pot sa-ti spun pretul daca nu-mi spui ce marca de masina doresti, pentru ca altul este pretul la construirea unei case clasice (normale) ,comparativ cu realizarea unei constructii cu demisol, avand elemente brancovenesti (ziduri,ferestre,goluri usi stalpi,coloane pe rotund),sau cand cantitatea de fier necesara constructiei depaseste 15 tone de fier, automat volumul de munca si timp creste. Asa ca domnilor constructori nu va mai jucati cu preturile fara sa cunoasteti proiectul ca cereti un pret pe forum pentru manopera la rosu (15-20euro/mp), iar cand potentiali beneficiari va trimit proiectele in vederea construirii,imediat cere-ti alt pret ceea ce ai face sa creada ca sunteti neseriosi,si mai rau este ca ne baga pe toti in aceeasi oala.

cine este interesat sa construiasca in otopeni ,,case vile in otopeni .suntem o echipa tinara si dinamica ,,serioasa ,putem executa lucrari la rosu si la cheie..0746350940,,cu stima ,,costel,,

buna ziua doresc sa ridic in iulie o casa mica cu mansarda ,jos living,bucatarie baie si scara cu o deschidere fata 8m latime si 9 lungime si sus mansarda din lemn cu trei dormitoare mici plus baie ,avem buget limitat si as dori sa o si acopar puteti sa-mi dati un pret estimativ cam cati bani ma costa manopera plus materiale mentionez casa se va face in ilfov astept oferte mai putin pretentioase multumim anticipat o familie cu buget mic

am uitat sa mentionez ca doresc constructia doar la rosu multumesc pentru intelegere

Buna ziua doamna Elena.pt. mai multe detalii si oferta pret va las adresa de mail, costan1968@yahoo.es tf 0727306121. un pret estimativ 15 000 euro(manopera+materiale) O zi buna. Constantin

9

Buna dimineata… construiesc case de ceva timp….va pot spune cu certitudine ca un pret SERIOS nu se poate avansa fara a studia planurile casei,caracteristicile terenului si locul de amplasare a casei..De asemenea, este f important daca se construieste in oras sau in afara acestuia si constructorii o stiu…. Despre un pret la CHEIE nici nu poate fi vorba….deoarece este aproape imposibil de calculat….finisajele difera in functie de pretentiile clientului dar si de influentele ulterioare ale preturilor….Atentie cu cine construiti si studiati bine experienta anterioara….sunt echipe bune doar pt faza la rosu si va recomand…..si echipe pt finisaje….cine face pana la cheie NU FACE BINE NIMIC…..o zi excelenta.

Ofer orice inf legate de constructii gratuit la tel 07286000258

vad aici foarte multe comentarii inutile care nusi au rostul,calculul penrtu manopera la rosu sau la cheie se face itrun deviz doar pe masuratorile din plan deci, fundatie, parter etaj, mansarda,etc, fundatia are un pret, parterul alt pret mansarda la fel;la metrul patrat voi care construiti vreti moca si fundatia,dar si sarpanta (cei care spun niste preturi fara calcule in prealabil nu sunt constructori adevarati, sunt meseriasi veniti din febrici sau uzine)daca vreti un calcul adevarat trimitetimi un plan si va fac un calcul corect gratis

paul trimetemi un plan si iti fac un deviz pe lucrare gratis s-au sunama s-a ne intilnim la 0749662125

buna ziua,am un teren in Bucuresti ,mai precis in rosu langa metro,pe care am construit fundatia dupa care m-am oprit din lipsa de bani asta acum 3 ani,acum an luna mai vreau sa incep constructia parterului ,iar in loc de etaj vreau sa fac mansarda dar cu aceleasi camere adica 2 dormitoare,baie si hol. si balcoane, aceasta schimbare o fac pentru a iesi mai ieftin.este cineva care poate sa-mi spuna costurile.deci fundatia este facuta pe o amprenta de circa 100 mp.,eu trebuie sa fac paterul care are 100 mp plus mansarda in loc de etaj .adresa mea de email este sergiofami@yahoo.it

buna ziua..pt dl,,sergiu,,un pret estimativ..materiale plus manopera ..la rosu cam 25ooo..euro..plus minus ,,dupa ce studiez proiectul va pot da un pret corect..0746350940..

buna ziua ,,pt doamna ..elena mosescu.un ..pret estimativ ,,18 ..20 ooo..euro..manopera ,plus materiale ..la rosu..o746350940..

Buna ziua ! Sunt din Ploiesti si doresc sa construiesc o locuinta permanenta in Paulesti(Gageni) pe un teren de 400 mp(14.5 de esch).Casa, dupa planurile mele ar trebui sa fie pe o amprenta de 60-70mp cu mansarda din caramida + gard de BCA pe 3 laturi.Doresc o echipa sau o firma serioasa pt. executie.Rog oferte pe mail(pret pe manopera la rosu cu/fara materiale cu TVA inclus). Finalizarea se va face daca lucrarea la rosu va fi de calitate.Multumesc!

Manopera nu se calculeaza per mp la brut cum se scrie pe aici ci in felul urmator

Sapatura…. Xm3 x pret/mc=?
Cofrat…… Xml x pret/ml=?
Zidit……. Xmc x pret/mc=?
Fier ……. Xkg x pret/kg=?

Si asa mai departe de aceea este necesar proiectul

Apoi se aduna toate si se imparte per mp ca sa-i fie mai usor si beneficiarului sa inteleaga pretul, lucrarea se imparte in faze de executie iar platile se fac in functie de executia lor.

officeprodivex@yahoo.com
0751785801

Costele nu te juca cu focul …echipa tinara …dai si telefonul,vezi ca ITM.ul nu doarme cum spuneam eu pe undeva,sunt prezenti in Otopeni citesc si saiturile,
si poate o pui si tu de vreo 50.000de lei,atunci sa te vad….

buna ziua domnule lazar mihai tai chitanta dau factura sunt ok cu ,,hirtoagele,,hai norok si spor la munca

O oferta de pret nu se face dupa ureche sau la ochi dupa cati mp sunt. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576

Echipa de constructori realizam lucrari in constructii,finisaje interioare si exterioare de cea mai buna calitate.Preturile le stabilim impreuna cu dumneavoastra.Relatii tel.0745871298;0728903340.Va multumim.

Buna ziua. Daca va intereseaza o echipa care executa finisaje excelente astept un tele fon la 0722500872 si vorbim. Pot sa va fac un pret pe baza planurilor sau pe etape de lucru. Subliniez ca am case si apartamente renovate de mine care au aparut in revistele de specialitate precum Domus,Caminul,Locuinta mea.

Buna ziua ,
Sunt inginer proiectant constructii civile si industriale, colagorez cu arhitecti si firme de constructii serioase,daca doriti informatii si sfaturi utile va stau la dispozitie.
cristi.puiu1@yahoo.com

Cu stima,
Ing. Cristi Puiu

Buna ziua ,
Sunt inginer proiectant constructii civile si industriale, colaborez cu arhitecti si firme de constructii serioase,daca doriti informatii si sfaturi utile va stau la dispozitie.
cristi.puiu1@yahoo.com

Reprezint o echipa de constructori din Bolintin.Lucram la intelegere cu clientul(mai mult pe partea cu finisaje interioare)pentru cei ce nu va permiteti lucrari cu firme veniti cu un telefon la 0728066167

Domnilor ,observ ca unul pune o intrebare,in anul 2011 si raspunsurile continua in anul 2013,ma intreb mai sunt valabile preturile din acel an pana acum?
Sa fim seriosi, eu cred ca nu ,cum nu vor fi nici la anul…
Cu stima Mihai Lazar

caut un constructor din caras-sevrin pentru construirea unei case p+m total 130mp
doresc un pret informativ constructie la rosu

Buna ziua.Am o echipa cu experienta in constructii efectuam case la rosu/cheie dar un pret se poate da numai la fata locului.Va multumesc.Nr tel 0769942980

SC.GIMIANA-IMPEX SRL.
Cu domeniu de activitate constructii CASE-VILE-HALE, la rosu sau la cheie,
cu materialele firmei sau ale clientului,dispunem de echipe de ,zidari,dulgheri,
finisori,instalatori sanitari,instalatori electrici,dirigintie de santier,cartea tehnica a constructiei este inclusa in pretul casei.Email.gimianaimpex@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
Tel.0766813228

cris@construct AMENAJARII INTERIOARE CONSTRUCTII DE LA A LA Z PRETURII NEGOCIABILE CEREM SI OFERIM SERIOZITATE…PRET MANOPERA MP CONSTRUIBIL 30 EURO…

PUTEM SA INCEPEM CA TOATA LUMEA :CASE LA CHEIE,LA GATA DAR NU VREM SA VA PACALIM,SUNTEM MAESTRI IN AMENAJARI INTRIOARE MADE IN ITALIA,ECHIPA COMPLETA ,LUAM CASA LA ROSU SI O DAM LA CHEIE,OFERIM GARANTIA LUCRARII,MONTAM TAPET(HARTIE,CAUCIUC,MATASE)STUCO VENETIAN,LAZURI SI ALTE LUCRARI PE CARE NU LE EXECUTA TOATA LUMEA,INSTALATII ELECTRICE,INSTALATII SANITARE,TERMOIZOLATII EXTERIOARE,MONTAJ GRESIE SI FAIANTA,NU EZITATI SA NE CONTACTATI IN GALATI-BRAILA TEL 0748537106,0753956797 NISTOR CRISTIAN

executam constructii case la rosu cu 40 euro mp , NU LOAM IN CALCUL LA MASURATOARE SUPRAFATA ACOPERISULUI ( daca nu se mansardeaza si nu e nevoie de pereti laterali) , pentru aceasta suprafata beneficiarul va plati doar un bonus in functie de cat este de multumit de lucrare .tel.0737231944

Buna ziua DOMNULE Sebastian, IMPORTANT SA SPECIFICATI UNDE VA FI AMPLASATA CONSTRUCTIA-LOCALITATEA
,DACA AVETI PROIECTUL LA PROIECTANT, CERETI SA VA INTOCMEASCA LISTA CANTITATILOR DE LUCRARI*ANTEMASURATOARE( -PE CATEGORII DE LUCRARI -CONFORM INDICATOARELOR IN VIGORE PENTRU CONSTRUCTII SI INSTALATII/-DACA ACESTA NU SE INTOCMESTE COMPLET-DECAT LA FAZA AUTORIZARII EXECUTIEI SI NU CA PROIECT TEHNIC SI DETALII DE EXECUTIE.
PUNETI LA DISPOZITIE ACEASTA LISTA DE CANTITATI DE LUCRARI CELOR CE VOR DORI SA VA CONTACTEZE IN VEDEREA EXECUTIEI SI VA VOR INTOCMI UN DEVIZ OFERTA .RAMANE DUPA ACEEA SA HOTARATI CEL CARE VA FI EXECUTANTUL
PENTRU MAI MULTE INFORMATII SUNATI LA TELEFONUL 0747904984 SAU E-MAIL viorelvrabie2009@yahoo.com

Buna ziua! Va rog o oferta de executie pentru:
– sapatura fundatie-subsol, 1.150 mc
– betoane fundatie-subsol, radier si 2 plansee, 615 mc
– fier legat si montat, 65.500 kg
– cofrag, confectionat, montat-demontat 2.850 mp
– hidroizolatie subsol 380 mp
in Magurele, Ilfov, multumesc!

Buna seara,
D-le marius sunt interesat de lucrare.
Va rog sa-mi dati o adresa de email sa va pot trimite un deviz lucrari.
Deasemenea va pot spune, ca avem experienta in executarea statiilor de epurare(dupa cantitatile de materiale, seamana cu o statie).
Oferim contract, oameni angajati conform calificarii, protectia muncii,etc.
Va rog sa ma contactati la nr 0722904669 sau pe email: cromprest@yahoo.com

Buna ziua domnul Marius,
Daca anuntul d-voastra mai este valabil, va rog sa ma contactati la adresa de email,
lazar.constructii@gmail.com ,sau la telefon 0766813228, pentru oferta de manopera lucrari solicitate.
Cu stima,
Mihai Lazar

Stie cineva o firma de costructii serioasa in salaj vreau sami schimb acoperisul si nu stiu nici cu ce sa schimb tigla sau tabla lindab casa este de 43 de ani si este din caramida de pamint (vaioaga) gurzaangela@ymail.com

Buna seara.
Pentru o colborare contactati-ne,va stam la dispozitie cu profesionalisma.

Buna ziua,

Doresc sa incep constructia unei casute in sos Alexandrie (Bucuresti).
Ma intereseaza 60mp parter + etaj 60mp( utili).
Nu ma pricep ff bine, sunt inca la inceput, daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi cum se procedeaza, autorizatii, etc, …sau daca stiti o firma serioasa va sunt recunoscator.
Stiu ca fundatia este fff importanta si acolo nu trebuie sa te zgracesti, altii spun ca de ce sa pui mai mult beton decat e nevoie…etc…Am citit despre studiul geo care trbuie facut inainte si in functie de el si dupa ce aflu ce fel de sol este, urmeaza sa vedem ce fundatie vom face.
Eu vreau o casa sigura, sa reziste la infiltratii etc, toti in zona aceea am vazut ca au case cu cel putin 75-85cm fundatie deasupra solului.
Unde se face putul, dar fosa septica, ce fel de fosa trebuie sa fac???
Am nevoie de apa si curent sa incep orice constructie deci putul il fac primul, curent am la vecini..asta daca vor sa ma ajute..
Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi cei care si-au construit case de curand va multumesc mult..

Buna ziua domnul Andrei,
Suntem o firma de constructii cu lucrari in prezent pe strada Cristalului- Bragadiru,daca aveti proiectul va rugam sa-l trimiteti la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Puteti viziona lucrarile cand doriti d-voastra.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

Buna ziua,

Care mai sunt preturile pt constructie la rosu in 2015? – o medie per mp ce include cofrat,sapat,fier etc ..cu si fara materialele clientului.

Multumesc.

BUNA
EXECUT LUCRARI DE CONSRTUCTII IN ZONA MARAMURES.EXPERIENTA OCCIDENTALA …..

Buna ziua , Pentru cei interesati Construim si Renovam Acoperisuri , Montaj tigla ceramica, tigla metalica, tabla faltuita ,ferestre de mansarda.vanzare cherestea 0767012761 CU STIMA Alin Ungureanu

Asteptam oferte serioase de la cei care vor sa construiasca in Iasi sau zonele limitrofe.

Cu respect,
maistru Marian.
0747.87.88.12.

Dorim sa va retinem atentia pentru a va face o scurta prezentare a companiei SC SAN Gelus Construct SRL si a produselor noastre.
Înfiinţată în anul 2012 in cadrul grupului de firme GELUS GROUP, S.C.SAN GELUS CONSTRUCT S.R.L.s-a format pentru a dezvolta activitatea din constructii si lucrarile conexe constructiilor pentru scaderea costurilor de executie a lucrarilor. Deschisă spre nou,in plina dezvoltare, orientată spre o gamă largă de produse şi servicii din domeniul constructiilor civile si industriale :
• locuinte (case la cheie, case la rosu), sedii administrative, centre comerciale si de invatamant
• amenajari interioare
• instalatii electrice sanitare si termice, confectii metalice
• design si peisagistica
• De ce sa lucrati cu noi?
• Pentru ca suntem:
• – o companie mica
• – cu preturi mici
• – cu termene de executie mici
• Pentru ca respectam:
• – standardele de calitate
• – bugetele stabilite
• – termenele promise
• Suntem o echipa restransa, fara costurile unei regii de constructii, flexibila, la care puteti apela pentru lucrari de constructii, amenajare sau reparatii in conditii de colaborare deschisa, preturi corecte si transparente, termene de executie mici.
• Dar o echipa completa, care poate rezolva toate aspectele unui proiect, cu toate categoriile de lucrari implicate: de la amenajare de santier, decopertare, demolare, trasare, turnare fundatie, zidarie, tencuieli, instalatii sanitare, instalatii electrice, pana la finisaje, glet, tencuieli decorative, montaj gresie, faianta, parchet, zugraveli, lavabil,mobilier,scari sticla,termopane,proiecte de design,alte activitatii si produse.
• Tel. 0770934528
• Mobil: 0740069715; 0740253715
gelus_construct@yahoo.com

CONSTRUIM IN IASI SI IN ZONELE LIMITROFE.AVEM CU NOI SI UN DIRIGINTE DE SANTIER,O PERSOANA IREPROSABILA DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL.
INFORMATIV,PRETURI MANOPERA LA ROSU:
-50 €/M2-CU MATERIALELE D-VOASTRA.
-150 €/M2-CU MATERIALELE NOASTRE.

IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA LUCRARILOR PRETURILE VARIAZA DE LA CAZ LA CAZ.ODATA STABILITE TOATE DETALIILE,PRETURILE VOR RAMANE FIXE PE TOATA PERIOADA LUCRARILOR,PINA LA RECEPTIA ACESTORA.

NU LUCRAM CU DIVERSI INTERMEDIARI,DOAR DIRECT CU BENEFICIARUL.

NU LUCRAM DUPA URECHE,CI NUMAI DUPA PROIEECTE BINE STABILITE.

CU RESPECT,
MAISTRU MARIAN.
0747.87.88.12.
foreman_construct_building@yahoo.com

Buna ziua ! Am si eu o casa la tara din carpici , pe care vreau s-o demolez fiindca au cazut tavanele. Nu stiu de unde sa incep ? Casa e pe numele mamei si intai as vrea s-o trec pe numele meu. As vrea s-o demolez si sa construiesc alta pe aceeasi suprafata 40 mp . Cum si de unde trebuie sa incep ? Mentionez ca nu stiu nimic ce tine de constructii . Am inteles ca intai ar trebui sa fac un proiect de demolare si autorizatie de demolare. Dar de unde se scot aceste autorizatii ? Am inteles ca m-ar costa mai ieftin daca as face intr-un singur dosar de urbanism cele doua proiecte de demolare si constructie . Dar unde trebuie sa merg sa le fac ? De unde se scot aceste autorizatii ? Cat credeti ca m-ar costa fundatia, zidurile pentru parter si acoperisul ? Casa v-a avea doar o camera, bucatarie , baie si un hol micut. De ce materiale credeti ca as avea nevoie ? Casa o voi construii la tara cu oamenii din sat . Cat credeti ca m-ar costa fundatia ? Ce fel de ciment trebuie sa folosesc ? Cati saci mi-ar trebui pentru fundatie, pentru zidit , pentru tavane ? Trebuie sa fie de acelasi tip ? Am inteles ca pentru fundatie se foloseste un anumit tip, pentru zidarie un alt tip de ciment , iar pentru placa de la tavane alt tip de ciment . E adevarat ? Cat trebuie sa fie fundatia de adanca , de lata ? Cine iti spune lucrurile astea ? De cati saci de ciment si ce imi mai trebuie pentru fundatie ? Vreau s-o zidesc din BCA ptr ca am inteles ca m-ar costa mai putin . De ce materiale as avea nevoie pentru zidit ? De ce materiale as avea nevoie pentru acoperis ? ( capriori de ce dimensiuni , lanteti ??? ) Repet , foarte simpla . Daca poate cineva sa ma ajute cu aceste informatii , va rog sa-mi spuneti. Eventual sa-mi faca cineva o lista cu ce materiale as avea nevoie ( TOATE MATERIALELE NECESARE , inclusiv cuie). Ideea e ca eu lucrez afara si nu am prea mult timp de stat in tara . In cat timp se poate construi ? Eu as vrea sa ma apuc de lucrare la 1 iulie . Se poate s-o termin intr-o luna , doua ? Macar s-o ridic si s-o acopar , cred ca asta inseamna la rosu … Sunt constienta ca timpul poate e putin , dar e tot ce am. Va rog, daca cineva ar putea sa ma ajute si sa-mi dea cateva sfaturi . Va multumesc din suflet si astept sfaturile dvs. O zi exceptionala tuturor !!!

Dupa ceia ce spui aprobari si celelalte lucruri nu ai inceput sigur pina azi.Daca ai nevoie de sfaturi (si sigur vei avea)sunama la tel.0728606037.Am o vorba:Daca poti face un bine fal .Lucrez in constructii de 30 de ani.

Buna ziua tuturor!
Am o casa in jud. Neamt,la 15 km de orasul Roman si doresc sa-i renovez acoperisul.Precizez ca este format din doua ape simplu,cu suprafata totala de 100mp.Nu ma luati cu planuri sau chestii din astea.Sunt doua dreptunghiuri inclinate,fiecare cu suprafata de 50mp. 10ml x 5ml.Inchipuiti-va planseul din pod gol,iar voi trebuie sa va faceti treaba.Sunt trei cosuri de fum,care va vor complica putin montajul.Anul asta am cumparat tigla,Bramac din beton si la primavara (2016),doresc sa incep lucrarea.As dori structura,sarpanta facuta din nou,sistem industrial MITEK sau ceva asemanator.
Cine poate sa-mi spuna un pret estimativ,ptr. constructia sarpantei cu materialul inclus,sau eventual acoperisul in intregime (manopera,sarpanta material,folie condens,asteriala,burlane,etc).
Va multumesc anticipat!

Buna ziua as dori si eu va rog daca se poate sa-mi spuneti cat mar’ costa mansardarea unei case de 112 m2, are doar parter, si hidroizolatia fundatiei,Multumesc ! Astept oferte pt. Brasov.

astept avizurilept o casa de 190 mp.am lucrat 20 de ani afara cu 5.88 pe ora si au fost 12 13ora pe zi .cind stiu cit e salariul acasa pe luna DOMNILOR UN SFAT NU CONSTRUITI NU FINISATI DACA NU SINTETI PREZENT.SI MAI ALES INVATATI SA SPUNETI AICI IL AFCEM DINOU.preturile pe care le aud mainfioara eu construescin apropierea craiovei dar sint 6 luni ca incerc sa gasesc o echipa care sa-mi inspire incredere cabanii nu se culeg din livada nici in rominia ici in afara .:cu muncitoricu motorina cu mincare cu transport cu timp sau fara EU CIND MA DUC LA SERVICI FAC 45KM CU MASINA MEA SI LAFEL INTORS DAR NUMI SPUNE NIMENI B E N Z I N A???????PT COMBUSTIBIL LUCREZ 2ORE IN PLUS

am uitat sa mentionez ca e a 2 casa prima amfost acasa doar la jumatate din finisari si sevede unde amlipsit AM PROMIS MIE INSUMI CA ACUM VOI FI CHIAR DACAVOI LUCRA CU 5ECHIPE SIMULTAN FERESTRE SCSRI USI MOBILA ELECTRICIAN

STITI AM CUMPARAT GRANIT PT FERESTRE DE 1,50 MARMO PRODUCT SI ECHIPA CIND LA MONTAT LA TAIAT LA JUMATATE CAERA GREU

Dorim sa va retinem atentia pentru a va face o scurta prezentare a companiei SC SAN Gelus Construct SRL si a produselor noastre.
Înfiinţată în anul 2012 in cadrul grupului de firme GELUS GROUP, S.C.SAN GELUS CONSTRUCT S.R.L.s-a format pentru a dezvolta activitatea din constructii si lucrarile conexe constructiilor pentru scaderea costurilor de executie a lucrarilor. Deschisă spre nou,in plina dezvoltare, orientată spre o gamă largă de produse şi servicii din domeniul constructiilor civile si industriale :
• locuinte (case la cheie, case la rosu), sedii administrative, centre comerciale si de invatamant
• amenajari interioare
• instalatii electrice sanitare si termice, confectii metalice
• design si peisagistica
• De ce sa lucrati cu noi?
• Pentru ca suntem:
• – o companie mica
• – cu preturi mici
• – cu termene de executie mici
• Pentru ca respectam:
• – standardele de calitate
• – bugetele stabilite
• – termenele promise
• Suntem o echipa restransa, fara costurile unei regii de constructii, flexibila, la care puteti apela pentru lucrari de constructii, amenajare sau reparatii in conditii de colaborare deschisa, preturi corecte si transparente, termene de executie mici.
• Dar o echipa completa, care poate rezolva toate aspectele unui proiect, cu toate categoriile de lucrari implicate: de la amenajare de santier, decopertare, demolare, trasare, turnare fundatie, zidarie, tencuieli, instalatii sanitare, instalatii electrice, pana la finisaje, glet, tencuieli decorative, montaj gresie, faianta, parchet, zugraveli, lavabil,mobilier,scari sticla,termopane,proiecte de design,alte activitatii si produse.

• Mobil: 0740069715; 0740253715
gelus_construct@yahoo.com

buna ziua .pentru doamna DORINA si alti care sunt interesati suntem echipa cu experienta de 20 ani in domeniul constructiilor , case la rosu , din caramida ,bca,lemn ,finisaje interioare si exteriore ,daca doriti ne puteti contacta prin tel .0729082421 sau e-mail trutatinu@yahoo.com

SC.Lazar Total C-Tii
Va ofera servicii de constructii case-vile, la rosu sau la cheie, cu materialele firmei sau a clientului, in Bucuresti si Ilfov, pentru alte detalii, numai cu proiect la adresa de email. lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

As dori s-a stiu cat costa manopera la rosu o casa de 8,5–8m acoperisul in doua ape lucrarea se executa in com berceni. VA MULTUMESC.

pentru domnul nelu pretul nostru este de 25 -30 eeuro negocabil nr 0764454360 va multumim

Intenționez sa construiesc o casa p+1cu amprenta de 10/10 m.
As dori sa știu care este prețul pentru ridicarea casei la rosu cu materialul meu.
Mulțumesc.

Ce inseamna „suprafata desfasurata”?
Daca ai 75 mp amprenta, la P+M platesti pretul ca pt 150 mp?

Nimic mai fals… depinde de fundatie, daca e armata sau nu, daca ai tapla sau nu… si asa mai departe.

In cazul meu suprafata desfasurata a fost de 3 ori amprenta la sol. adica la 75mp amprenta, am platit 75*3*pret/mp (iar pretul/mp = 50 euro/mp).

O fi mult? O fi putin?

Cert e ca: fundatia are talpa de 0.8×0.4m si elevatie de 0.3x1m…ambele armate cu fier de 12 si etriere din 20 in 20. Mansarda are centuri peste tot, cu diferite inclinatii… cofratul stalpilor si al centurilor la mansarda a dura aproape 2 saptamani. Casa toata a durat 13 saltamani cu aproximativ 3-4 oameni pe santier.

Deci cum e ca pret.. mult? Putin? Am luat teapa sau am facut o alegere bu a?

Buna ziua la toata lumea as dori ca in primavara sa imi construiesc si eu o casa si sunt interesat cam la ce pret as ajunge cu constructia la cheie pentru o casa de 90 mp

Vom construi în Iasi dar și în zonele limitrofe numai după proiecte finalizate ce au extrase de materiale și cantități incluse în proiect.

Cu stima,
Marian Ivascu
Maistru construcții civile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *