Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Fruntasi la constructii case


Nevoia de locuinte dar si munca asidua, harnicia, educatia au facut din regiunea Nord-Est a Romaniei, in primul semestru al acestui an, o zona fruntasa in constructia de case.


Statisticile oficiale ale Romaniei si ale Europei vorbesc despre judetele Botosani, Vaslui, Iasi, Bacau, Suceava, Neamt ca fiind cele mai sarace din UE: venit de 4000 euro anual pe cap de locuitor (la un sfert din media UE), iar somajul cu mult peste media nationala de 7,2%.

Si atunci, cum se mai explica acest lucru?
Cele mai multe case s-au construit cu banii trimisi acasa de catre cei plecati sa munceasca peste granitele tarii.
Institutul National de Statistica ( INS ) arata ca desi, la nivel de tara, in primul semestru al anului 2011, s-au construit mai putine locuinte decat in aceeasi perioada a anului anterior, in regiunea de Nord-Est a Romaniei numarul de locuinte construite a adus aceata zona pe primul loc – 3515 locuinte, cu 68 unitati mai mult decat in primul semestru al anului 2010.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii