Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Modele de case: idei pentru tine (Video)


model casa lemn
Case de lemn sau din caramida? Case mari sau case mai mici? Fiecare dintre noi ajungem sa ne punem aceste intrebari, inainte de a ne apuca de constructie.


Evident ca intrebarile acestea mi-au trecut si mie prin minte si mi-aduc aminte ca am cautat pe net saptamani sau luni de zile inainte sa ma hotarasc. Initial eram sigur ca imi voi face o casa din lemn, la marginea padurii, apoi mi-am schimbat optiunea si am hotarat ca o casa din caramida e mai sigura si mai durabila.

Decizia alegerii tipului de constructie tine doar de tine, asa ca nu te grabi, analizeaza toate variantele. O casa o faci o singura data.

Voi adauga perioadic filme sau fotografii cu planuri si modele de case.


Iata cateva modele:
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

caro in octombrie 8th, 2011

Noi avem oarece fixuri cu casa din caramida, o consideram mai sigura si mai durabila, dar am citit ca nordicii, de exemplu, construiesc foarte mult case din lemn, se spune ca sunt mai calduroase, dar, ce-i drept, poate au si alte tehnologii de constructie, ca altfel la temperaturile lor…

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii