Categorii
Viata la tara

Cu bicicleta, prin paduri

cu bicicleta prin paduri

Sa pleci cu bicicleta prin paduri, prin sate, pe drumuri si sa nu stii unde o sa ajungi. E un sentiment super si e pacat sa il ratezi intr-un octombrie care iti ofera 19 grade.


Asa am facut ieri. Am umflat rotile si am plecat. Faceam asta si in Bucuresti, doar ca aici, la tara, ma pot bucura de un alt aer, iar dealurile si vaile chiar imi testeaza muschii la maxim.

La ora 15:00 satele sunt amutite, din curti si din case nu se aude niciun fel de zgomot, poate doar vreun caine odihnit dupa o noapte linistita sau vreo gaina ametita.

Dupa vreo ora de plimbare prin paduri cu treceri prin vreo doua sate, am nimerit drumul spre casa. Am trantit bicicleta in curte si m-am asezat la masa. Oare de ce mi-era atat de foame? 🙂

2 răspunsuri la “Cu bicicleta, prin paduri”

Privind pozele si citind comentariul tau mi-am adus aminte de ce imi era atat de dor sa merg cu bicicleta pe 1 ianuarie sub un soare stralucitor in aparenta, in timp ce imi dezmorteam mainile inghetate din manusi! Desi in zonele unde razele jucause nu mangaiau trotuarele din Pitesti, micile balti erau inghetate. Doar vantul rece ce-mi trecea prin par imi readucea in minte ca este totusi prima zi a anului 2012. Cand am ajuns acasa bicicleta parca imi multumea ca s-a zbenguit si ea un pic dupa o perioada de tacere in debaraua intunecata. Abia astept zilele primaverii sa zaresc in gradina primii ghiocei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *