Depozitarea alimentelor in frigider


Cateva sfaturi despre cum si pentru cat timp vor fi depozitate alimentele proaspete sau gatite in frigider:
– carne cruda – ambalata in folie, de la 2 la maxim 5 zile, in functie de cat este de proaspata
– carne preparata – in vas acoperit, de la 3 la 5 zile
– carne tocata cruda – in vas acoperit, 1 zi
– carne tocata preparata – in vas acoperit, de la 2 la 4 zile
– carnati – in folie, de la 2 la 4 zile
– peste proaspat – in folie de la 1 la 3 zile
– peste preparat – in vas acoperit, de la 2 la 4 zile
– carne pui proaspata – in folie, de la 3 la 6 zile
– carne de pui fripta – in vas acoperit, de la 3 la 6 zile
– unt ambalat, neinceput – 7 zile
– unt,pachet inceput – in ambalajul original, de la 2 la 7 zile
– lapte – in punga de plastic, de la 3 la 5 zile
– branza telemea veche – in folie de aluminiu, 7 zile
– branza proaspata – in folie, de la 4 la 7 zile
– oua – in sertarul special, 7 zile
– spanac – in folie, de la 2 la 4 zile
– mazare, fasole verde – in folie, de la 4 la 7 zile
– ciuperci – in folie, 2,3 zile
– morcovi – in folie, 7 zile
– rosii – in folie, 7 zile
– varza – in folie, 5,7 zile
– capsuni, zmeura… – in folie 3,5 zile
– prajituri cu crema – in vas acoperit 2,4 zile
Este foarte important sa respectam termenele de expirare de pe ambalaj.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.