Categorii
Intrebari de la cititori

Lista cu materialele necesare in constructia unei case

Buna ziua,
va solicit si eu ajutorul intr-o problema, daca se poate.
Vreau sa imi construiesc o casa si mi-am facut o lista de materiale de constructie, dar am o familie prietena care si-au inceput casa din 2009 si nu au terminat-o nici acum. ei mi-au zis ca pe langa lista mea de materiale de constructii apar inca multe altele, care ridica cu mult costurile casei.


imi puteti face o lista cu materialele necesare in constructia unei case pe etape? stiu ca preturile nu stau pe loc, nu vreau costuri, vreau numai sa stiu ce mai trebuie pe langa beton, caramida, lemn etc, o lista cu necesarul in constructia casei mai in amanunt.
va multumesc.

Intrebare de la Nole, pe adresa redactiei. Lista cu materialele necesare in constructia unei case

9 răspunsuri la “Lista cu materialele necesare in constructia unei case”

Si eu cand mi-am facut casa am crezut ca tine. Ca doar caramida, betonul se aduna la cheltuieli. Si ca restul sunt calcule minore.
De unde… Scandura si Popii pentru cofraje si pentru acoperis te mananca de bani 🙂
Mai aduna apoi cuie – zeci de kg
astea imi vin acum in cap.

Pe langa fier beton,caramida,beton de statie,cherestea mai ia in calcul si multibat pentru zidarie(2paleti),cuie diverse dimensiuni,sarma pentru legat fierul,sarma pentru legat cofraje,nisip pt zidarie,si daca este cazul si o izolatie din polistiren extrudat sau expandat la placa cota0 si placa peste parter.Daca angajezi o echipa care are popi metalici si schela pretul pt cherestea scade(te ajuta mult popii metalici si iti iese si lucrarea cum trebuie).Daca vrei putem vorbii legat de constructia casei.Am toata logistica necesara si lucrez sub piata cu tot inclus.Tel 0722904669

pentru Liviu:
Salut. In primavara doresc sa construiesc o casa de 65 mp din caramida porotherm de 30 cu pod mansardabil din lemn cu inaltimea maxima de 2.5 m. Casa o sa fie construita in Tartasesti la 25 – 30 km de Bucuresti. Din cate inteleg din mesajul de mai sus esti constructor de profesie? Imi poti spune cam cat iei pe manopera ? sau daca astfel de lucruri se discuta doar fata in fata macar imi poti spune din experienta ta cam cat o sa ma duca constructia la rosu fara manopera?eventual poti sa-mi dai un site ceva unde sa vad lucrari facute de tine? Totodata ma intereseaza sa fac si un put…ai pe cineva?

Daca v-ati gindit ca a venit timpul sa va construiti o casa trainica,daca doriti sa va modernizati sau renovati locuinta,imobilul cu finisaje de exceptie,lasati-ne sa ne dam concursul in acest sens cu o echipa de profesionisti adevarati,fara improvizatii,in sensul ca fiecare angajat este calificat in domeniul lui!Detinem un portofoliu bogat de clienti iar lucrarile efectuate atit in tara cat si in strainatate sunt cartea noastra de viziTA!
CASE TRAINICE CU ADEVARAT LA CHEIE!
-OBTINEREA AVIZELOR SI A AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE IMOBIL,ORGANIZARE SANTIER
-STRUCTURA IMOBILULUI,FINISAJE INTERIOARE EXTERIOARE
-BETON STATIE POMPABIL
-FIER BETON ROMANESC
-ZIDARIE CARAMIDA EFICIENTA
-TERMOSISTEM EXTERIOR 10CM CU FINISAJ TENCUIALA DECORATIVA
-FINISAJE INTERIOARE DE EXCEPTIE CU MATERIALE PREMIUM: TENCUIELI USCATE KNAUF,GLET DUFA OSKAR COLAGEN,VAR LAVABIL DUFA OSKAR COLAGEN
-GRESIE,FAIANTA AZUVI SAU ZIRCONIO
-PARCHET LAMINAT 8MM EGGER SAU KAINDL
-TIMPLARIE PVC PROFIL REHAU 5 CAMERE ANTIEFRACTIE CU GEAM TERMOPAN 4 ANOTIMPURI ANTIEFRACTIE
-USI INTERIOR CASSEN
-ELECTRICE GEWISS
-OBIECTE SANITARE CERSANIT
-INCALZIRE PARDOSEALA ELECTRICA REYCHEM SAU CLASIC CENTRALA SI CALORIFERE
-MONTAJ GARD
-AMENAJARE CURTE PIETRIS
-RACORD APA/CANAL,ELECTRICA
-GARANTIE REALA PENTRU FIECARE ETAPA EXECUTATA
**DISPUNEM DE COFRAJE,SCHELA,POPI METALICI,TALPA MECANICA,LASER NIVEL,BULDOEXCAVATOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *