Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Proiectul casei si dirigintele de santier


Intrebari de la Maricuta, pe adresa redactiei


Buna seara,

am cateva intrebari in ceea ce priveste constructia unei case:

m-am gandit sa o construiesc in regie proprie si sa angajez un diriginte de santier care sa urmareasca fazele de construire si sa intocmeasca toate actele necesare (carte tehnica a constructiei etc). Am contactat un diriginte de santier care a fost de acord sa colaboreze cu mine si mi-a cerut sa-l contactez odata ce am obtinut autorizatia de constructie si proiectul de executie. Credeti ca este o solutie buna? Mentionez ca casa se va construi la Sacel in judetul Maramures si am gasit doar un diriginte de santier autorizat. Nume si adresa e-mail/tel ar fii bienvenit de la partea tuturor care au colaborat cu diriginte de santier pe durata constructiei unei case.


A doua intrebare priveste proiectul: la maramures, proiectul este realizat de un inginer proiectant pe care constructorul mi l-a recomandat. Credeti ca acest tip de proiect este conform legii? Acest lucru imi va permite sa economisesc bani deoarece pretul proiectului intocmit de arhitect este mult mai ridicat decat cel al proiectantului.

Ultima intrebare (pentru aceasta seara): o casa pe doua etaje costa egal cu o casa cu etaj+mansarda? Constructorul imi sugereaza o casa cu doua etaje, eu am dorit una cu mansarda (am crezut ca este mai ieftina). Este exact acest lucru?

Pun aceste intrebari deoarece am zero experinta in domeniu.

Va multumesc pentru raspunsuri.

O seara buna

Intrebari de la Maricuta, pe adresa redactiei
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

Maxim in octombrie 26th, 2011

Bine ar fi sa va faceti timp sa treceti des pe la constructie pe timpul lucrarilor. Oricum este bine ca aveti un diriginte de santier.

Proiectul casei este bine sa fie facut complet. este foarte important sa aveti un proiect complet, pentru a putea stii ca pasii lucrarii se fac corect

o casa cu mansarda ar trebui sa fie mai ieftina decat una cu etaj complet. se aduna materiale de constructie in plus, tencuieli in plus etc etc

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii