Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

SC HIDROPLASTO SRL


Domeniu activitate firma SC HIDROPLASTO SRL
Firma HIDROPLASTO va pune la dispozitie o gama variata de accesorii pentru cofraje: inaltatori si distantieri fundatii/placi, distantieri tip rozeta pentru pereti, tub pvc, conuri si dopuri pvc, coltare si profile tip triunghi.
HIDROPLASTO va ofera produse si solutii tehnice de ultima ora din domeniul constructiilor civile, industriale si infrastructura, in al industriei mobilei, auto si maselor plastice.


Specializată în sisteme complete de hidroizolaţii, sisteme complete de etanşare a rosturilor, sisteme complete pentru dilataţie, profile pentru îmbinări simple şi mobile, sisteme complete pentru poduri (lagăre şi suporţi elastomerici, dispozitive de acoperire a rosturilor) , protectie anticiroziva a betonului, precum si Lucrari complete de Drumuri si Poduri, deţine toate certificările europene, iar prin echipele specializate execută lucrări de înaltă complexitate, cu garanţii de până la 39 de ani.

Date de contact HIDROPLASTO:

Persoana contact: DEPARTAMENT VANZARI
Adresa: Botosani
mail: vanzari@hidroplasto.ro
telefon: 0231.522.525


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Botosani:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii