Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Balcoane de moda veche. Prin Bucuresti


terasa din lemn, matei voievod
Orasul. Precum un bunicut cu palarie, baston si un zambet nostalgic, inima lui inca pastreaza mii de povesti, adunate unele peste altele, intocmai ca niste carti vechi indesate intr-un cufar.


Fiecare cladire detine un secret, mai mic sau mai mare; pe unele poti incerca sa le ghicesti, judecad dupa vechimea zidurilor, dupa stilul arhitectonic, dupa starea in care se afla (grava, avansata sau exagerata, de degradare).

Dar sa facem o plimbare prin centrul vechi al Bucurestiului (am spus tot centrul vechi, deci nu ne vom rezuma doar la zona „Lipscaniului”) sa gasim particularitati ale acestor cladiri minunate, prin fata carora au defilat toate capetele incoronate ale istoriei noastre. Astazi ne vom uita la balcoanele de epoca, ale unor case impunatoare, rod al geniilor noastre in materie de arhitectura.

Ornate cu capete de lei sau simple, din lemn, din piatra sau din fier forjat, la vedere sau ascunse printre flori, este aproape imposibil ca balcoanele sa nu iti smulga un zambet. Pentru inima orasului. :)

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii