Categorii
Video

Case parter. Modele si schite case fara etajTi-ai cumparat un teren si ai in plan sa iti ridici o casa de vacanta. In filmul de mai jos sunt prezentate cateva planuri/schite de case fara etaj. Doar parter.

Un living, mai multe dormitoare, o bucatarie si o baie. Exact cat iti trebuie pentru a-ti aduce si prietenii cei mai buni, pentru un weekend, in casa ta de vacanta. Si bineinteles, nelipsita prispa/terasa, care in zilele calduroase de vara va fi locul de care nu va veti dezlipi pana tarziu.

Modele, schite / planuri case fara etaj, parter


1 răspuns la “Case parter. Modele si schite case fara etaj”

Un detaliu important, intalnit in mai tot spatiul germanic, nordic in general, este mica toaleta – insotita si de un dus – chiar in holul de la intrare. Exemplu de eficienta si sanatate. Eficienta, caci nu mai strabati toata casa, venit de afara, ca sa te speli pe maini si sa-ti faci nevoile, totul rezolvandu-se cu discretie chiar in holul de la intrare unde, in stanga sau pe dreapta, functie de optiunea arhitectului, se afla spatiul de 5-6 m cu o chiuveta, vas de toaleta si un dus inchis. Uitati-va pe site-uri nordice si veti fi uimit ca, in plus, acestea contin si o sauna, in continuare sau zid in zid cu baia, sauna de dimensiuni ce variaza functie de cea a casei. Le-am folosit si confirm ca-s extrem de eficiente, placute si necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *