Categorii
Video

Case parter. Modele si schite case fara etaj

casa parterTi-ai cumparat un teren si ai in plan sa iti ridici o casa de vacanta. In filmul de mai jos sunt prezentate cateva planuri/schite de case fara etaj. Doar parter.

Un living, mai multe dormitoare, o bucatarie si o baie. Exact cat iti trebuie pentru a-ti aduce si prietenii cei mai buni, pentru un weekend, in casa ta de vacanta. Si bineinteles, nelipsita prispa/terasa, care in zilele calduroase de vara va fi locul de care nu va veti dezlipi pana tarziu.

Modele, schite / planuri case fara etaj, parter

Un răspuns la “Case parter. Modele si schite case fara etaj”

Un detaliu important, intalnit in mai tot spatiul germanic, nordic in general, este mica toaleta – insotita si de un dus – chiar in holul de la intrare. Exemplu de eficienta si sanatate. Eficienta, caci nu mai strabati toata casa, venit de afara, ca sa te speli pe maini si sa-ti faci nevoile, totul rezolvandu-se cu discretie chiar in holul de la intrare unde, in stanga sau pe dreapta, functie de optiunea arhitectului, se afla spatiul de 5-6 m cu o chiuveta, vas de toaleta si un dus inchis. Uitati-va pe site-uri nordice si veti fi uimit ca, in plus, acestea contin si o sauna, in continuare sau zid in zid cu baia, sauna de dimensiuni ce variaza functie de cea a casei. Le-am folosit si confirm ca-s extrem de eficiente, placute si necesare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *