Categorii
Video

Constructia unei case intr-un copac. Pas cu pas

casa in copacPoate veti fi surprinsi unii dintre voi, asa cum am fost si eu cautand pe youtube.com, insa exista foarte multe case in lume, construite in copaci. Da, in copaci 🙂

Case mai mari sau casute mai mici pentru copii, ridicate din lemn, in copacul din propria gradina.

Frumos, pe mine m-au impresionat. M-au dus cu gandul la un stil de viata mai apropiat de cel pe care, probabil, ar fi trebuit sa il ducem cu totii. Ne-au incomadat insa, de-a lungul generatiilor, marketingul si publicitatea la produse de care nu am fi avut niciodata nevoie si carora nu le-am fi simtit lipsa. Pe principiul daca vecinul are poarta cu deschidere din telecomanda si mobila adusa din italia de la cine stie ce firma cunoscuta, eu de ce n-as putea avea?
Chiar asa… te-ai intrebat vreodata, oare cate lucruri iti cumperi de-a lungul timpului, de care nu ai neaparat nevoie?

Casa din copac, construita pas cu pas

5 răspunsuri la “Constructia unei case intr-un copac. Pas cu pas”

E frumos, as vrea sa duc o viata asa, pacat ca ne-a prins goana asta dupa nimicuri. E un cerc vicios.

Ma face sa ma gandesc la stilul de viata al Japonezilor de aikido, de tai chi, raichii si cii.

Casuta in copac inseamna ,in mijlocul naturii.Intro lume in care tehnologia ocupa un loc important in viata noastra.In gradina casei mele am un pin batrin in care am decis sa ii fac nepotului meu o casuta.Fiind foarte neastimparat nu o voi face la o inatime mare.Sper ca o sa ii placa .

Mi-ar placea macar sa imi petrec o vacanta intr-o astfel de casuta… imi ador locuinta mea, abia m-am mutat, ar fi culmea sa nu imi placa, mi-am facut apartamentul exact asa cum mi-am dorit, dar nu se poate compara cu senzatia de a locui ca o randunica intr-o casuta din copac :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *