Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructia unei case pe structura de lemn – Video


casa lemn parter
Sa urmarim filmul de mai jos, care ne prezinta ridicarea unei case, pe structura de lemn, in 6 zile. Sigur, o casa doar cu parter, iar finisajele nu sunt gata. Insa, chiar si asa, as zice ca s-a lucrat destul de repede.


Usile si ferestrele sunt montate, tabla pe acoperis e pusa. E ok, nu? :)

Constructia unei case pe structura de lemn – Video

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

rubin bosnea in decembrie 19th, 2011

eu locuesc in spaña vin in romania la anul care vine.Daca vrei sa astepti pina atunci eu te ajut sa construesti casa adica o construim inpreuna . Eu vreau sa construesc o casa de vacanta in dor marunt calarasi ca acolo am o casa o demolez si ridic alta din lemn.eu te ajut pe tine si apoi tu ma ajuti pe mine . ne mai trebuie un singur om, eu am scule tot ce ne trebuie. Eu sunt construcror de case de toate tipurile. tu trebuie sa ai bani de materiale de taxe si proect care te va costa 500 de euro proectul. materialele le cumperi cu mine inpreuna. pentru o casa de lemn de 100 metri patrati parter si masarda te va ajunge in jur de 15000 mii de euro.materialele,si mai nplatim un om care sa ne ajute sa ne dea la mina. Nu trebuie sa stii tu meserie ,cu mine iti vei construi casa, si vei avea o satisfactie in suflet foarte mare.Nr. meu de telefon este urmatorul 633224326 tu decit imi dai un bib si eu te sun sa vorbim si sa tinem legatura.si vei vedea ca asa este cum spu eu .eu aici in spania cumpar tot lemnul din polonia si timp de 30 de zile lucratoare se ridica casa in trei muncitori.Sau daca poti trimitem un email cu nr. tau de telefon si te sun eu,cu multa stima si profund respect te salut si sarbatori fericite.

andrei in august 5th, 2013

pentru asa o frumusete de casa trebuie depus mult efort si munca

mihalache in august 8th, 2013

MITEK.RO solutia profesionala din Romania!

M(oral) B in aprilie 19th, 2015

Vezi ca te pacaleste escrocul
,cu 15 mii isi ia si el materiale .

Daniel in ianuarie 21st, 2018

La cheie, e un pret correct.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii