Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Drumul spre casa


drumul spre casa
Ai calculat vreodata, macar din curiozitate, cat timp din viata petreci in masina, pe drumul casa-serviciu si inapoi? Cand traiam in Bucuresti faceam 50 de minute de acasa pana la job. Pentru ca ma si intorceam… rezultau aproximativ 100 de minute pe zi. Asadar, intr-un an, petreceam vreo 400 de ore in masina, iar eu am stat 12 ani in Bucuresti. Facand o medie, este clar ca aproape 5000 de ore mi le-am petrecut pe drumul casa-job si retur.


Sigur, nu avem ce face in majoritatea cazurilor, insa daca apare aceasta posibilitate (va spuneam si in articolul Vreau teren de casa. Cum aleg zona?) atunci alegerea locului de casa va fi legata macar intr-o mica masura si de distanta si drumul pana acasa.

In inregistrarea video de mai jos (a carei calitate lasa de dorit) poti vedea o mica parte din drumul pe care il fac zilnic sau aproape zilnic, de acasa pana in Pitesti. 20-25 de minute de mers cu masina numai prin padure. Fara semafoare, fara claxoane, fara aglomeratie.

Cand ajung in oras, situatia se schimba de la primul semafor, cand cel din spate considera ca cele doua secunde de verde imi erau de ajuns sa demarez cu scartait de roti. Ca doar, in oras, toti trebuie sa ne grabim si sa fim stresati, nu-i asa?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

casian in noiembrie 10th, 2011

eu fac de acasa pana la serv cam 50 de minute. daca plec cu 10 min mai tarziu, fac chiar 1 ora si 5, si 10, pe un drum infernal. daca as avea de parcurs drumul tau – casa-serv, mi s-ar parea ca ma indrept spre casa de vacanta, casa pe care n-o am, din pacate :(

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii