Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Guvernul nu mai acorda subventii prin Programul national de sprijinire a construirii de locuinte proprietate personala


Casa Dex Stiri
Printr-o ordonanta de urgenta adoptata in sedinta din 9 noiembrie, Guvernul sisteaza acordarea de subventii pentru construirea de locuinte proprietate personala din cadrul Programului national pentru sprijinirea construirii de locuinte proprietate personala, derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.


Subventiile acordate pana acum in acest program erau de 30% din constructie, dar nu mai mari de 15.000 de euro si nu mai mari decat valoarea creditului ipotecar contractat pentru construirea locuintei.

OUG initiata de MDRT este motivata prin faptul ca in prezent, din cauza crizei economice, statul nu mai poate deconta subventiile solicitate la plata de consiliile locale pentru locuintele finalizate.

Guvernul a decis ca, incepand cu luna noiembrie 2011, sprijinul financiar urmeaza sa mai fie acordat numai pentru cererile depuse si inregistrate la consiliile locale pana la aceasta data.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii