Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Noiembrie, brumar


bruma
O imagine nu o sa mi se stearga niciodata din minte: eram tare mica si mergeam de mana cu bunica pe o carare, sa aducem niste stiuleti din Oarza – asa se numea locul, cand, brusc am intins degetelul in jos si am intrebat-o: „Bunico, ce e asta? E bruma, mama!”
Atunci am aflat-o pentru prima oara: un petic alb-gri, ca un mucegai fin, respirand din toti porii toate viile si livezile dimprejur, frunzele lungi si uscate de papusoi, cararea cea indelung batuta de sandalutele mele scorojite, acel suflu de noiembrie tarziu.


De atunci, cel mai drag imi este in noiembrie sa ma uit dupa bruma; o caut in jurul casei si pe gard, pe poteci sau pe marginea drumului, pana sa nu o topeasca soarele anemic, spoit in ocru. E ultima podoaba de toamna – si prima de iarna, care ti se asterne peste casa. :)

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii