Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Pictura pe pereti: copilarie vs. maturitate

picturi camere copii


Peretii pictati au revenit la moda in ultima vreme, in special cand este vorba despre amenajarea camerei copiilor. Si pe drept cuvant: ce bucurie mai mare ai putea face unui copil decat sa il faci posesorul unor pereti plini de povesti, in detrimentul albului… incolor, cum ii spuneam eu cand eram mica.

In plus, sa recunoastem: fie ca le pictam noi peretii, fie ca nu o vom face, copiii tot isi vor etala capodoperele murale, la un moment dat.

Sunt mai multe variante prin care poti inveseli camera copiilor: fie pictezi singur peretii, daca esti un parinte talentat, desenele capatand astfel si o valoare sentimentala, fie ii pictati amandoi si pe langa asta va veti mai si distra; sau poti apela la o persoana specializata in acest domeniu.

victor andrei ionescu- camera copii

Pentru unii dintre noi insa, lucrurile par a nu se opri aici: cererile pentru pictarea peretilor diverselor camere, saloane, spatii comerciale este in crestere. Sa fie vorba tot despre o moda, sau despre… implinirea unor dorinte? In orice caz, pentru a putea realiza asa ceva, un lucru este cert: in suflet trebuie sa ramai mereu un artist. Asta incearca Victor Andrei Ionescu, spre exemplu, pictand atat pereti pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Stilul sau onirico-marquezian, te va introduce in realitatea magica a unor personaje nemaivazute.

Mai jos puteti vedea si cateva opere ale celor de la cameredecopii. ro

Mai poti citi: Idei de amenajari camere pentru copii. Video si Sfaturi pentru amenajarea camerei copilului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *