Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vederea de la fereastra casei tale


de la geam
Cand te hotarasti asupra casei in care vei locui, oricare ar fi perioada de timp cuprinsa in planul intentiilor tale, ai in vedere o gramada de aspecte: cheltuieli, confort, spatiu disponibil, amenajari, utilitati si lista pare ca nu se mai sfarseste. Dar sunt si oameni care pun in capul acestei liste vederea pe care o au dimineata cand se trezesc, cand ies pe balcon sa intinda rufele, sau cand stau la geam sa fumeze o tigara, doar.


Chiar daca doar pentru unii conteaza acest aspect, toti aleg in functie de preferintele dictate de propria lor personalitate.

In afara de asta, stii doar ca vremea mereu se schimba, si ai de-a face cu vederi de iarna, de vara, de toamna, de ploaie, de seara sau de amiaza tarzie.

Ce fel de fire esti? Iti doresti sa admiri seara luminile oglindite in sticla orasului, sau vrei sa vezi casute, ori poate chiar padurea? Vrei sa vezi zapada si ploaia sau drumul sa iti para mereu liber si curat? Ai vrea ca toamna sa iti umple terasa de frunze sau vrei ca lumini colorate sa iti joace in priviri? Poate ca, doar experimentand vei afla cu adevarat.
Iata si o colectie mica de vederi, de la geamul caselor pe care le-am ales eu, pana acum.


Mai poti citi si Ferestrele casei tale, tablourile tale
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii