Categorii
Utile

Vederea de la fereastra casei tale

de la geam

Cand te hotarasti asupra casei in care vei locui, oricare ar fi perioada de timp cuprinsa in planul intentiilor tale, ai in vedere o gramada de aspecte: cheltuieli, confort, spatiu disponibil, amenajari, utilitati si lista pare ca nu se mai sfarseste. Dar sunt si oameni care pun in capul acestei liste vederea pe care o au dimineata cand se trezesc, cand ies pe balcon sa intinda rufele, sau cand stau la geam sa fumeze o tigara, doar.


Chiar daca doar pentru unii conteaza acest aspect, toti aleg in functie de preferintele dictate de propria lor personalitate.

In afara de asta, stii doar ca vremea mereu se schimba, si ai de-a face cu vederi de iarna, de vara, de toamna, de ploaie, de seara sau de amiaza tarzie.

Ce fel de fire esti? Iti doresti sa admiri seara luminile oglindite in sticla orasului, sau vrei sa vezi casute, ori poate chiar padurea? Vrei sa vezi zapada si ploaia sau drumul sa iti para mereu liber si curat? Ai vrea ca toamna sa iti umple terasa de frunze sau vrei ca lumini colorate sa iti joace in priviri? Poate ca, doar experimentand vei afla cu adevarat.
Iata si o colectie mica de vederi, de la geamul caselor pe care le-am ales eu, pana acum.

Mai poti citi si Ferestrele casei tale, tablourile tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *