Categorii
Intrebari de la cititori

As dori sa imi construiesc o casa, dar nu ma pot decide din ce materiale

Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: „As dori sa imi construiesc o casa, dar nu ma pot decide din ce materiale”


As dori sa imi construiesc o casa, dar nu ma pot decide din ce materiale. Am auzit de casele pasive (din cofraje termoizolatoare) si cu polistiren expandat la exterior, de minim 20, ca ar fi destul de calduroase si de rezistente.

Oare este adevarat ce se spune? Cum e posibil ca cimentul sa fie mai calduros decat caramida?

Costruiti case? M-ar interesa in rate pt ca nu-mi ajung banii ca s-o termin anul viitor. La cit m-ar ajunge o casa de 80 m cu 3 camere, o sufragerie, bucatarie si o baie? Ma intereseaza pretul la rosu dar si la cheie.

Ati putea sa imi gasiti si un pamant la munte (mi-ar placea in Curtea de Arges). Eu sint din Teleorman (la 5 km de Rosiori de vede). Construiti in toate zonele tarii? Astept raspunsul dv. Multumesc.

Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: „As dori sa imi construiesc o casa, dar nu ma pot decide din ce materiale”

6 răspunsuri la “As dori sa imi construiesc o casa, dar nu ma pot decide din ce materiale”

Buna ziua,
sunt inginer proiectant in domeniul de constructii civile industriale si agricole, am propria firma de proiectare si doresc sa va spun ca in timpul acesta de acum va puteti ridica o casa la valoarea de 350 euro/mp la cheie, proiectarea fiind intre 0.5 – 1% din valoarea de investitie, si in regie proprie, si la rosu cu valoarea de 175-250 euro pe mp;
Trebuie sa mai tineti cont si de valoarea terenului care trebuie cumparat plus cheltuiala cu amenajarea acestuia,
pentru alte probleme ne putem auzi si pe mail, coproiect@yahoo.com.

pt doamna mihaela,avand o foarte mare experienta in domeniu constructiilor atat in romania cat si in afara tarii,parerea mea este ca,casele in lemn sunt cele mai bune in raport pret calitate,costul manoperii fiind de 150mp euro la rosu,si 320mp la cheie.pentru mai multe detalii si informatii ma puteti contacta la sergio_porto19it@yahoo.it sau tel0752828826

Proiectele noastre clasa smART pot fi pe placul dumneavoastra daca va place modernul.
Google Search numele firmei: 3D smART set

Buna ziua suntem o societate com, din Harghita, construim case din lemn,la rosu si la cheie.Casele din lemn sunt mai calde de cit betonul sau caramida.Pina acuma nu a gasit
izolator mai bun de cit lemnul. Vara tina umbra, si iarna e cald. La noi in Harghita
stim ce insamna lemnul ca avem 6 luni iarna, si majoritatea caselor sunt din lemn.
Casele din lemn sunt mai ieftine de cit din caramida!Daca doriti sa fac un deviz va
rog sa trimiteti un desen sau schita, la adress email; gerendahazak@freemail.hu
Puteti contacta la nr tel; 0744 207 743.
Cu stima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *