Modele case mici din lemn. Imagini, idei


Casele construite din lemn au un farmec aparte. Mai ales casele de vacanta.

In filmul de mai jos sunt prezentate modele de case construite in lemn.

Majoritatea dintre ele sunt case mici, fara etaj, insa spre final apar si cateva modele cu etaj.

Modele case mici din lemn. Imagini, idei


8 comentarii la “Modele case mici din lemn. Imagini, idei”

 1. Buna ziua.M-ar interesa o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra pe site la prima pagina cea cu acoperisul pana in pamant.As vrea sa stiu cum este impartita inauntru si care ar fi costurile.Eu caut ceva foarte mic format din o camera sau cel mult doua si o bucatarie mica.Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc.

  Cu respect
  Vilcea Florin

 2. Buna ziua.M-ar interesa urgent o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra pe site la prima pagina cea cu acoperisul pana in pamant.As vrea sa stiu cum este impartita inauntru si care ar fi costurile.
  Astept raspunsul dumneavoastra.
  Va multumesc.

 3. Buna ziua.M-ar interesa o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra pe site la prima pagina cea cu acoperisul pana in pamant.As vrea sa stiu cum este impartita inauntru si care ar fi costurile.Eu caut ceva foarte mic format din o camera sau cel mult doua si o bucatarie mica.Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc. cu o camera buc si baie mica…cu stima Adrian

 4. Buna seara.M-ar interesa o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra pe site la prima pagina cea cu acoperisul pana in pamant.As vrea sa stiu cum este impartita inauntru si care ar fi costurile.Eu caut ceva ( nici mare , nici mica ) potrivit , format din doua camera , un living , o bucatarie , o baie. Hol . .Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.
  Cu respect
  Daniel.

 5. Buna ziua,
  Va rog sa-mi spuneti care este pretul casutei mici cu acoperisul pana in pamant si care sunt modalitatile de a o contracta.
  Va multumesc.
  G.Baloi

 6. Buna seara.M-ar interesa o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra prima poza cea cu acoperisul pana in pamant.Eu caut ceva ( de 20mp partea de jos ) potrivit un living , o bucatarie , o baie si la mansarda um dormitor.Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.
  Cu respect
  Mircea

 7. Buna seara. M-ar interesa o casuta din lemn cu acoperisul pana in pamant, la fel ca cea din prima fotografie. Dispun de fundatie de 7 m pe 4 m, dar se poate modifica. Astept raspunsul dumneavoastra cu o schita si un pret. Va multumesc. DEACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.