Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Modele case mici din lemn. Imagini, idei


casa mica lemn
Casele construite din lemn au un farmec aparte. Mai ales casele de vacanta.


In filmul de mai jos sunt prezentate modele de case construite in lemn.

Majoritatea dintre ele sunt case mici, fara etaj, insa spre final apar si cateva modele cu etaj.

Modele case mici din lemn. Imagini, idei

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Vilcea Florin in aprilie 25th, 2012

Buna ziua.M-ar interesa o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra pe site la prima pagina cea cu acoperisul pana in pamant.As vrea sa stiu cum este impartita inauntru si care ar fi costurile.Eu caut ceva foarte mic format din o camera sau cel mult doua si o bucatarie mica.Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc.

Cu respect
Vilcea Florin

Aelenei Mihai in august 28th, 2012

Buna ziua.M-ar interesa urgent o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra pe site la prima pagina cea cu acoperisul pana in pamant.As vrea sa stiu cum este impartita inauntru si care ar fi costurile.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc.

Adrian in septembrie 4th, 2013

Buna ziua.M-ar interesa o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra pe site la prima pagina cea cu acoperisul pana in pamant.As vrea sa stiu cum este impartita inauntru si care ar fi costurile.Eu caut ceva foarte mic format din o camera sau cel mult doua si o bucatarie mica.Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc. cu o camera buc si baie mica…cu stima Adrian

Daniel in septembrie 14th, 2013

Buna seara.M-ar interesa o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra pe site la prima pagina cea cu acoperisul pana in pamant.As vrea sa stiu cum este impartita inauntru si care ar fi costurile.Eu caut ceva ( nici mare , nici mica ) potrivit , format din doua camera , un living , o bucatarie , o baie. Hol . .Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.
Cu respect
Daniel.

gica baloi in martie 27th, 2016

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este pretul casutei mici cu acoperisul pana in pamant si care sunt modalitatile de a o contracta.
Va multumesc.
G.Baloi

constructor in octombrie 23rd, 2017

salut
construim case din lemn identice cu ce a din poza
rel
angelaurel199@yahoo.com

mircea in decembrie 11th, 2017

Buna seara.M-ar interesa o casuta din lemn cum aveti dumneavoastra prima poza cea cu acoperisul pana in pamant.Eu caut ceva ( de 20mp partea de jos ) potrivit un living , o bucatarie , o baie si la mansarda um dormitor.Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.
Cu respect
Mircea

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii