Categorii
Firme constructii

Echipa constructii case, vile in Bacau

Executam lucrari de constructii, case, vile, etc.


Echipa de profesionisti executa constructii civile, case, vile, pe structura de lemn sau clasica, la rosu sau la cheie, la preturi accesibile, cu materialele noastre sau ale clientului. De asemenea, executam orice fel de lucrari de constructie: finisaje, termoizolatii si hidroizolatii, amenajari, instalatii, lucrari de intretinere si reparatii, mansardari, renovari, consolidari, imprejmuiri, fier forjat, confectii metalice, etc. cu garantie pentru calitatea lucrarilor realizate.

Pentru relatii si informatii suplimentare va asteptam sa ne contactati la telefon 0721.919.146 sau prin e-mail:
construim.case@yahoo.com www.constructii-case.wgz.ro

Date contact:
Bacau
Persoana contact: Mihai Ciuciudau
Telefon: 0721919146
Mail: construim.case@yahoo.com

6 răspunsuri la “Echipa constructii case, vile in Bacau”

Salut.Gheorghe vorbeste cu casa mult visata ca alearga dupa lucrari fripti si sint seriosi nevoie mare.viseaza sa construiasca case in toata lumea.

Tudor comentariul dvs nu are nici o logica decat greseli gramaticale. Nu alearga nimeni fripti dupa lucrari dar nici nu o sa va ceara permisiunea dvs pentru a oferta si executa lucrari. Cat priveste seriozitatea, DA putem afirma si sustine ca suntem o companie serioasa fara datorii sau intarzieri la lucrarile in curs si nu visam sa construim in toata lumea dar pentru cultura dvs va informam ca avem lucrari in toata tara si in cateva tari din Europa.
O zi buna.

Doresc să construiesc o casă de 300 m2 cu structura din lemn, caut echipă pentru construcție la cheie, aștept oferte, seriozitate și profesionalism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *