Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Programul Prima Casa aduce imbunatatiri


Casa Dex Stiri
Proiectul de act normativ care este supus dezbaterii publice timp de 15 zile vrea sa imbunatateasca derularea programului Prima Casa.


Principala modificare adusa programului Prima Casa este ridicarea interdictiei de vanzare in termen de 5 ani a locuintei achizitionate prin acest program.

Aceasta masura este luata ca urmare a cazurilor in care proprietarul, in functie de evolutia financiara ca urmare a crizei, doreste o refinantare pentru o locuinta mai mica sau mai mare, sau nu isi mai poate plati ratele, dar si pentru cazurile in care proprietarul considera ca locuinta achizitionata nu raspunde conditiilor decente de locuit pentru el si familia lui din cauza unor vicii ascunse.

In aceasta situatie banii obtinuti de banci in cazul executarilor silite nu vor mai sta in contul escrow pana la expirarea termenului de 5 ani.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii