Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa in stil englezesc, caramida rosie la exterior


Buna ziua,
Doresc sa-mi construiesc o casa, P+1(M), in stil englezesc (caramida rosie la exterior, fara acoperire, tencuiala…)


Care este solutia privind izolarea casei (eventual la interior), tipul zidariei sau folosirea peretilor dubli (cu izolatie intre pereti)?

Multumesc

Intrebare de la Sergiu, pe adresa redactiei

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Bogdan in ianuarie 9th, 2016

Poti face izolatia termica pe interior cu rigips cu poliestiren , placile de rigips vin prevazute din fabrica cu poliestiren pe partea dorsala, ele se lipesc direct pe peretele care comunica cu exteriorul, dar atentie, in astfel de cazuri camerele izolate astfel trebuiesc prevazute cu sistem de ventilatie, sau niste orificii in tavan( de preferat intr-un colt al tavanului) care sa comunice cu exteriorul pentru a se elimina condensul, altfel risti sa ai igrasie. Ca sa ma intelegi ce spun cand ma refer la orificii, lasi o gaura in tavan de cca 60mm oe care introduci un tub din pvc la razul tavanului, iar tubul sa iasa in podul casei.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii